Erg leuk bord Hoewel deze niet geheel voldoet aan mijn criteria.
De kleuren staan me namelijk echt niet aan (
het lijk of deze in de modder is gevallen er vervolgens overheen is gekotst ) Modder bruin met kots groen.
Uiteraard zullen er genoeg zijn die dit een zeer fijn en mooi bord vinden waar ik ook zeker niet tegenin ga want over smaak val nou eenmaal niet te twisten.
Ondanks bovengenoemde heb ik deze gekozen door de goede prijs / kwaliteit verhouding en bovendien hoef ik er niet steeds naar te kijken.
En daarin valt deze dan ook zeker niet tegen dit moederbord doet het gewoon prima met mijn FX-8150.
Dit geheel ondersteund met 8GB aan 1866 Geheugen.
Heeft met zijn Uefi Bios een mooi overzichtelijk scherm wat overclocken en verdere instellingen een piece of cake maakt (
zoals ik overigens van Uefi gewend ben )
Ondersteuning vanuit fabrikant vindt ik helaas bij Asus altijd wat minder dan Bij bijvoorbeeld MSI om die rede hier de lagere score voor
M.B.T Drivers Vele standaard drivers werden geïnstalleerd tijdens installatie van het Windows OS
waardoor ik al gelukkig gelijk beschikte over actief internet.
Hiermee uiteraard als eerste de drivers van
support.asus.com afgehaald om deze te installeren
helaas namelijk in het verleden slechte ervaringen met CD's van Asus,
vooral het instALL hierdoor bevooroordeeld en daarom de keuze voor online.
Plus dat dit dan de nieuwste versies zijn.
Heeft overigens naar mijn mening overdreven veel USB poorten zou niet weten waarvoor ik deze moet gaan gebruiken alle 12 met toevoeging van USB 3.0 backplate (
die eroverigens niet bijgeleverd zit )
waarmee er nog 3 bijkomen en het totaal brengt op 15 ziet het er wel interessant uit maar naar mijn mening erg overdreven.
Hierin uiteraard de zelfde regel er zijn genoeg mensen die dit wel degelijk nodig hebben.
Zal uiteraard nog in de nabije toekomst deze review verder onderbouwen zodra ik weer thuis ben en hem onder ogen heb