ASRock H61iCAFE Review

27 januari 2012, laatste update op 27 januari 2012, 82 views Rapporteer

Ik heb dit moederbord gekocht met een i3 processor. Dit moederbord stond in de BBG van januari 2012, en was precies wat ik nodig had. Dit systeem was voor mijn moeder bedoelt en had een simpel systeem nodig, wat wel redelijk snel is. Ik had 2 kleine probleempjes met dit moederbord. Je moet oppassen dat de zijkanten niet ombuigen als je er de 24 pin stroom kabel er in duwt, want de schroef gaten zitten niet helemaal aan de zijkant, maar er iets van af. Hierdoor is er dus geen steun aan de zijkant en buigt je moederbord iets om als je er druk op zet. Ik had dit probleem met de kast die in het budgetsysteem van BGG januari 2012 staat.

Probleem 12 was dat het VGA-input ding op het moederbord ook ombuigt als je de VGA kabel in je moederbord steekt. Ik moest bij het inpluggen van de kabel het VGA-ingang blok vast houden, anders zou het schaden aanrichten want je moet best hard duwen. Hopelijk begrijp je wat ik bedoel.

Voor de rest een top moederbord! Alles werkt prima, en ben er erg tevreden mee!

Heb jij ook een ASRock H61iCAFE?