Geachte en geintereseerde tweakers
ik heb deze kast vandaag (19 jan) binnen gekregen en uiteraard opgebouwd.
op het eerste oog is het een indrukwekkende kast, ik ben zelf een kastje van NZXT gewent en dan is deze kast toch heel groot bij.
Inhoud:
in de doos zit uiteraard de kast, 3x 120mm fan, en een gigantische 200mm fan.een usb 3.0 naar usb 2.0 adapter (voor als jou moederbord geen 3.0 heeft), alle benodigde schroeven (er zitten zelfs schroeven bij om je fans aan een radiator te maken).
De kast
in de kast is er ruimte voor een mATX of ATX bord, 6 hardenschijven of ssd's (op de brackets kan een 2,5" schijf geschroefd worden), 4x 5,25" bays voor een optische drive, stof-filters aan de voor en onderkant, breede uitstulping om je kabels weg te werken, 4 in-, uitgangen voor waterkoeling.
Gadgets
2x usb 3.0 poort, 1x Firewire, Mic-, Headphone-jack, 3 stappen fan controller (werkt alleen voor de fabrieks-fans), on-, off switch voor fabrieks fan leds, aan knop, reset knop.
aan de bovenzijden zit een groot gat bedekt met een mesh plaat, deze is bedoeld voor 2x 120/140 fans of een 240mm radiator.
Koeling
standaard zitten er 2x 120mm white led fans bij en deze zitten aan de voorkant gemonteerd.
er zit 1x 120mm fan zonder licht aan de achterzijde.
en een 200mm fan tegen de mesh grill aan de zijkant.
aan de mesh zijkant kan ook ipv de 200mm fan 2x 120/140 mm fans geplaats worden (onder elkaar).
ook kunnen er nog 2x 120/140 fans aan de bovenzijde geplaatst worden.
en naast de voeding is er ook nog een plaats om een 120/140mm fan te plaatsen.
dit maakt dus een totaal van 8x 120/140mm fans of 6x 120/140mm fans en een van 200mm.
instalatie
Dit is mij erg makkelijk verlopen, de rubber doorlatingen voor de kabels zijn soepel en zeer breed.
de hardeschijf trays (2x 3 schijven) zijn verwijderbaar en op verschillende manieren te plaatsen, zo kunnen ze naast elkaar, boven elkaar, eentje aan de onderkant, en eentje alleen boven.
ook het instaleren van mijn waterkoeling is een eitje, de kast is groot zat om aan de bovenkant een 240mm radiator kwijt te kunnen en aan de onderkant nog een 120mm radiator.
mocht je verder nog vragen hebben over de kast kun je mij een pmetje sturen, daar reageer ik sneller op