Sigma 17-70mm f/2.8-4.5 DC Macro (Canon) Review

15 januari 2012, laatste update op 15 januari 2012, 532 views Rapporteer

De bouwkwaliteit heb ik als 'slecht' beoordeeld omdat mijn objectief na 1,5 jaar trouwe dienst defect is geraakt. Telkens als ik zoom of focus, zie je het beeld in m'n zoeker omhoog en omlaag schieten, terwijl je in het objectief een tik hoort. Dit gebeurt ook zonder body (en ligt dus niet aan m'n camera).
Moet er wel eerlijk bijzeggen dat ik er niet altijd even zuinig mee ben omgegaan, ik ging er van uit dat het wel wat kon hebben.
Lens flare is af en toe ook zeer nadrukkelijk aanwezig, gelukkig is dit zeer makkelijk weg te werken.
Tot zover de negatieve aspecten, verder is (was) het een topding, veel plezier van gehad voor een zeer goede prijs.

Pluspunten

• Prijs
  • Bediening
  • OS
  • Geleverd met zonnekap

Minpunten

• Bouwkwaliteit

Heb jij ook een Sigma 17-70mm f/2.8-4.5 DC Macro (Canon)?