Tacens Aura , 120mm Review

freak2004
6 september 2007, laatste update op 6 september 2007, 840 views

Tacens Aura , 120mm

Algemeen Ik heb 2 weken geleden een een nieuwe behuizing gekocht. Dit was de Tacens Tango Pro (info) In deze case zaten al 2 maal de Aura Pro case-fans (12x12) van Tacens. ik was overdonderd toen ik de connectors had aangesloten en via het touch-screen voorop de kast de fans op hun hooste toeren liet lopen... stilte.... Specificaties Rated Voltage: 12VDC Operation Voltage: 10.8V - 13.2V Air Flow: 36.42CFM Input Current: 0.18A (MAX) Input Power: 2.2W (MAX) Speed: 800RPM Weight: 164 GRAMS Operation Temperatures: -10 ºC - +70 ºC (90% PH) Beoordeling + De fan is still (max 14dB), goedkoop (12,-) voor wat hij biedt...

Pluspunten

• stil
  • prijs
  • luchtverplaatsing

Minpunten

• molex aansluitingen zijn iet wat rottig gefabriceerd (de 4 aansluitingen binnen in zitten iet wat los)

Ik heb 2 weken geleden een een nieuwe behuizing gekocht.
Dit was de Tacens Tango Pro (info)
In deze case zaten al 2 maal de Aura Pro case-fans (12x12) van Tacens.

Specificaties

Rated Voltage: 12VDC
Operation Voltage: 10.8V - 13.2V
Air Flow: 36.42CFM
Input Current: 0.18A (MAX)
Input Power: 2.2W (MAX)
Speed: 800RPM
Weight: 164 GRAMS
Operation Temperatures: -10 ºC - +70 ºC (90% PH)

Beoordeling

De fan is still (max 14dB), goedkoop (12,-) voor wat hij biedt en jaagt een flink koele wind door je kast heen.

Ik moet even vermelden dat er echter 1 min puntje is. De stroom aansluiting is een beetje slordig gefabriceert. de 4 connectors van de molex aansluiting zitten nog al los in hun behuizing dus je moet voorzichtig zijn met het aansluiten van de stroomvoorziening. maar dit mag voor niemand echt eenprobleem zijn.

Goeie fan voor weinig geld. Van mij krijgt hij een dikke 9! :)

Heb jij ook een Tacens Aura , 120mm?

Anoniem: 258340 9 april 2008 14:57
Misschien niet helemaal gepast bij deze review, maar zou je iets meer kunnen vertellen over je kast, de Tacens Tango Pro? Ik heb hem zelf ook op het oog, maar kan nergens een review vinden van deze kast.
Anoniem: 260811 16 juni 2008 23:26
Wat voor een aansluitingen hebben deze fan's? want jij hebt het over een 4 polige molex aansluiting maar dat is volgens mij geen standaard aansluiting voor fan's ofwel? Ik wil namelijk ook deze fans gaan bestellen maar als ik ze vervolgens niet kan aansluiten heb ik er nog niets aan.