Ik heb dit toetsenbord inmiddels een jaar, en hij bevalt zeer goed. Ik zat al een tijdje te zoeken naar een Media toetensenbord, die zowel een PS/2 als een USB aansluiting had. Hierop heb ik dit toetsenbord gekozen.
De ergonomie van het toetsenbord is fantastisch, de aanslag voelt lekker, en de juiste hoek is goed in te stellen, het is net of Logitech daarvoor de perfecte polsen heeft gevonden naar mijn mening.
De functionaliteiten die dit toetsenbord biedt zijn er heel erg veel. Aparte toetsen waar je zelf een betekenis aan kan geven, en daarnaast kunnen de F-toetsen meerdere functies hebben. Dit verander je door een mooi knopje bovenaan. Daarnaast komt er op het beeldscherm te staan, wanneer je iets speciaals doet. Zoals op de knop van powerpoint drukken, dan komt er ook Powerpoint op het beeld te staan in het groen. Net als volume, enz.
Precisie van het toetsenbord vind ik wel goed.
De vormgeving is gelikt, strak in het zwart met glanzende F-toetsen. Daarnaast nog een glanzend randje. Erg goed.
Bouwkwaliteit is tot nu toe goed, allen het rechter klapvoetje zit nu erg los, maar heb je verder egen last van, alleen als je het toetsenbord optilt. verder voelt de polssteun gammel aan, maar dat is hij zeker niet.
Drivers...