Dit wordt mijn tweede review die ik ga schrijven dus weet niet te hard voor me met beordelen of puntjes die er missen.
Vanwege dat ik een compleet nieuw systeem aan het aanschaffen ben kan een nieuwe muis en nieuw toetsenbord niet ontbreken, aangezien ik zelf gek ben van corsair heb ik besloten om ook een corsair toetsenbord te halen, de k60 om wel te verstaan.
Stijl / kwaliteit / functionaliteit
Na dat ik er over uit was dat ik geen toetsenbord wou met 200 knoppen maar een "redelijk" recht toe recht aan toetsenbord ging mijn keuze al snel uit naar de K60, strak design en 4mm toets hoogte maken dit toetsenbord voor mij een must have als veel typer / gamer.
De behuizing van het toetsenbord is mooi zilver aluminium wat er voor zorgt dat het toetsenbord al gelijk een strak uiterlijk krijgt, daarnaast doordat er met zwarte knoppen worden gewerkt, is de stijl van het toetsenbord helemaal perfect, strak en niet te veel poes pas.
De functionaliteit van dit toetsenbord is voor mij geweldig, vanwege de simpele multimedia knoppen die er op zitten (Stop / vorige / play - pause / volgende) en er een geluid draai buisje op zit maakt dit voor mij extra leuk. Ik ben gewend geraakt aan dat ik mijn geluid kan regelen via mijn toetsenbord en ben blij dat deze functie hier ook bij zit.
Daarnaast hebben we de uitermate handige windows lock knop, deze knop zorgt ervoor dat alle standaard functie's die voor windows zijn gemaakt (zeg alt + tab) niet werken en dat je dus elke toetsen combinatie kan gebruiken ingame, wat voor mij ingame alles een stuk makkelijker maakt!
De 4mm toetsen aanslag heeft veel effect op hoe ikzelf typ, door dat alles goed hoorbaar is dat het ingedrukt wordt is dit voor sommige mensen irritant maar ikzelf vind het wel prettig ( + het klinkt als een typ geluid recht vanuit een film

Extra's
Veel extra's krijg je niet bij dit toetsenbord, echter natuurlijk wel een paar dingetjes. Je hebt een pol steun erbij zitten die bij gamen uitermate handig van pas komt, Als ik lang ingame zat kreeg ik veel last van mij pols, met deze steun heb ik vrijwel nergens last van heerlijk.
Maar thats not it

De pols steun is tevens de doos voor het bijhouden van je anti slip knoppen voor het gamen. De knoppen die easy to go verwisselt kunnen worden zijn:
1, 2, 3, 4, 5, 6 & w, s, a, d
en zoals elke beetje icter al snel ziet zijn dit de gamen toetsen die tegenwoordig veelal worden gebruikt voor het gamen, de anti slip werkt heerlijk en de toetsen zijn wat naar boven gebogen zo dat je vingers er ook niet afgeleiden wanneer je zweet handen hebt.
Tevens hebben we 1 USB aansluiting achterop het toetsenbord zitten voor het aansluiten (waar ieder geval ik het voor gebruik) mijn muis, hierdoor is de aansluiting van je toetsenbord naar je kast wel met 2 USB aansluitingen, hier stoor ik mij zelf verder niet aan aangezien ik er 8 op mijn kast heb zitten.
Prijs
De prijs wat ik er voor betaald heb is 99,95 euro. En voor het kaliber van dit toetsenbord is dat niet veel voor wat je ervoor terug krijgt!