"Door gewoon het toestel vast te houden krijg je al verkleurde vlekken op het scherm omdat het zo'n goedkoop en buigbaar materiaal is. Als je iets te hard drukt op het scherm zal je vinger er ook nog een seconde in blijven staan. "
Dat vasthouden-probleem had ik bij de unit waar ik mee gespeeld niet. En dat tweede probleem hoort al helemaal niet. RMA'en dat ding!

_
"De kwaliteit van het scherm zou 3 jaar geleden nog aanvaardbaar geweest zijn maar met de huidige concurrentie vind ik het echter te zwak op gebied van backlight, contrast, kijkhoek, enz..." Vergeleken alleen met de iPAD zeker?

Ik vind de beeldkwaliteit toch echt wel meer dan 1 ster waard, is gewoon een MVA-scherm.
_
"Soms moet je seconden wachten tot dat de aanraking op het scherm resulteert in een actie." Zit je al op fw 3.2.77? Daarop moet alles sneller en stabieler draaien.
_
"andere Samsung devices waarmee ik al gewerkt heb ( LG Optimux 2x, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Ace ). "
_
"waarbij 'G9' slaat op 'Generatie 9', dat verwijst naar de 1,5GHz dual-core ARM Cortex A9-processor." Generatie 9 dat verwijst naar de 1.5 Ghz processor? Oh ja?
_
"1.5Ghz dual-core." In jou tablet zit toch echt wel een 1 Ghz. Zelfs in de titel boven je staat 1 Ghz.
_
"Als ik dat vergelijk met mijn LG Optimux 2x die op een paar seconden mijn locatie bepaald, " Koude start, vooral zonder Wi-fi duurt altijd lang. Wanneer je met Wi-fi aan, de GPS aan gaat zetten, zou dat sneller moeten.
_
"Er is praktisch geen GPS software die stabiel werkt op dit toestel buiten Route66 en Google Maps. Ik heb de applicaties Ndrive, Sygic, CoPilot & Navfree getest en ofwel start de software niet op, ofwel slaagt de software er niet in om de GPS te activeren ofwel crasht de software ofwel wordt er gebruikt gemaakt van OpenSource maps waarbij ik de helft van mijn nabije omgeving niet eens kan terugvinden."
Misschien heb ik het mis, maar heb je al die software wel legaal gekocht? Bovendien, hoe zo heb je niet genoeg aan twee apps die wel stabiel werken?
___
Verder vind ik het raar dat je bijna geen aandacht besteedt aan de video en muziek-afspeelmogelijkheden van de G9. 1080p mkv'tje afspelen waarbij je nog eens de keuze krijgt om verschillen audio bestanden te kiezen en ondertitels te downloaden. Iets wat je iPAD nooit zal doen. Als je aan de usb, dlna, multimedia, hdmi en flash toch niks hebt, waarom heb je dan überhaupt eentje gekocht?
___
Voor de rest een mooie review, ik zou alleen wat foto's, screenshots toevoegen en wat fouten uithalen. Hoe moet ik weten welke Galaxy jij bedoelt? HTC Sansation bestaat niet en iPAD 2 werd al geleverd met iOS 4, dat jij het even weet.

Verder wens ik nog succes met je Archos, ik hoop dat jij hem ooit door gaat hebben.
[Reactie gewijzigd door exelletor op 23 juli 2024 11:58]