Heb de Cascade 7944 nu ruim een jaar in bezit, destijds een forse investering. Altijd met een tomtom systeem genavigeerd, maar toen toch eindelijk een Becker.
Ik heb destijds gekozen voor de Cascade om de volgende redenen:Sublieme geluidskwaliteitIn mijn ogen de best werkende bedieningTMC, vooral in duitsland erg handigGeluid
Het geluid is werkelijk prachtig, Becker is een merk van Harman Kardon, zegt genoeg lijkt me. Ik heb allemaal 2/4GB CF kaarten die vol staan met MP3's, en die speelt de becker allemaal mooi af. Je kunt een zee aan opties instellen, ook de uitgebreide equalizer werkt prima. je kunt echter geen DVD's met MP3's afspelen, toch wel een gemiste kans.
Bediening
De bediening van de becker is heel intuitief, al zul je er in het begin even de clou van moeten zien. Als je al een becker in het verleden gehad hebt, dan kun je zo aan de slag. Tevens ondersteund de Cascade spraakbesturing, ik gebruik het echter nooit, met de hand gaat sneller.
Navigatie
Navigeren van A naar B gaat heel snel, mede door de CF kaart, die natuurlijk sneller I/O'ed dan een CD/DVD. Als ik de bestemming vanuit Oostenrijk naar huis invoer,...