Ik heb deze muismat 5 dagen geleden gekocht bij de Media Markt voor € 39,95. Daarvoor kocht ik een Razer Goliathus, welke ik toen teruggebracht had omdat deze na 2 weken al kapot ging. De Razer Vespula heb ik gebruikt in combinatie met een Steelseries Kinzu optische muis.
Bij het uitpakken kwam ik niks vreemds tegen. Alles zag er netjes uit. In de doos vind je de muismat, met een speed kant, en een control kant. Daarnaast zit er een polssteun van gel onder. Deze polssteun is monteerbaar en demonteerbaar. Ik zelf vond de steun lastig omdat ik er niet aan gewend was, maar iedereen heeft daar een eigen mening over.
Ik gebruik zelf altijd de Speed kant van de muismat. Ik speel altijd FPS spellen, en heb daarom bij de speedkant het meeste...
Waar is dat op gebaseerd? En waarom is de prijs (40 euro) wel redelijk, als het maar een half jaar mee gaat?Ik zou niemand deze muistmat aanraden. Hij ziet er leuk uit, en heeft leuke features, maar langer dan een half jaar tot een jaar zal deze mat niet meegaan bij dagelijks gebruik.
[Reactie gewijzigd door Erkel op 25 juli 2024 04:01]
Dan zul je zelf wel iets met het muismatje doen, heb mijn Razer Goliathus al zeker 10-11 maanden en hij wordt intensief (elke dag 6-7 uur) gebruikt en hij ziet er nog uit als nieuw.Daarvoor kocht ik een Razer Goliathus, welke ik toen teruggebracht had omdat deze na 2 weken al kapot ging.
[Reactie gewijzigd door Apart op 25 juli 2024 04:01]
[Reactie gewijzigd door evolution536 op 25 juli 2024 04:01]