TomTom GO LIVE 1000 (Europa) Review
14 december 2011, laatste update op 15 december 2011, 76 views
Rapporteer
Ik heb jaren gebruik gemaakt van de go live 750 met hd traffic. De hd traffic werkt verbluffend goed, ALS het apparaat contact kan maken met de tomtom server. Deze blijkt dikwijls niet te bereiken of offline te zijn. Zeer frustrerend. Verder werkt de 750 bijzonder traag.
Maar toch de nieuwe tomtom go live 1000 aangeschaft, omdat ik graag een sneller apparaat wenste.
Daarbij ook de verwachting dat alles beter zou werken.
Niet dus.....ik ben vele malen minder tevreden over mijn 1000 dan over mijn 750!!!!
1 van 5 sterren (Waardeloos)
Daarbij ook de verwachting dat alles beter zou werken.
De 1000 is volgens mij veel te vroeg in de markt gezet, zonder goed getest te zijn. Het gaat al fout bij het koppelen aan de pc. Tomtom heeft ervoor gekozen niet meer een aparte app te gebruiken voor de connectie met internet, maar dit gaat voortaan gewoon via de browser. Dit is echt een slechte keuze van tomtom. Connecten gaat echt bijna altijd fout met vreemde foutmeldingen. Daarbij is de functionaliteit nul.
Het gevoelige aanraakscherm van de 1000 is wel oke. Het werkt een beetje zoals de ipad, echter de tomtom reageert behoorlijk traag op de commando's, waardoor je vaak onbedoeld foute keuzes maakt, omdat je denkt dat je het scherm niet goed hebt aangeraakt. Maar den1000 was nog aan het denken.
Het enige positieve aan de 1000 vind ik dat nu de filemeldingen beter op het scherm worden weergegeven.
Maan mijn advies: KOOP NIET DE TOMTOM GO LIVE 1000!