Mooie koptelefoon die
kwalitatief goed in elkaar zit. De pasvorm is heerlijk! Ik vind het echter wel storend dat overal heel groot ''SHURE'' staat. Dit had van mij wel iets kleiner gemogen.
Weergavekwaliteit
Belangrijk is natuurlijk is de de weergavekwaliteit. Het geluid is echt kraakhelder. Vooral de hoge tonen komen perfect tot hun recht. Gitaar,piano's, hoge tonen komen heel goed tot hun recht. Op het internet is bekend dat deze koptelefoon niet een diepe bas heeft. Na het luisteren van wat dubstep is dit idd goed te merken. De bas valt wat tegen..!
Daartegenover is het geluid wel goed uitgebalanceerd(Hoog-laag). Ik heb nog niet kunnen testen of dit ook geld voor max. volume. Dit komt later nog ivm het inspelen van de koptelefoon.
Omgeving
De koptelefoon past lekker en sluit het geluid van buiten goed af. Voor op de fiets nogal gevaarlijk! Maar perfect als je veel broertjes hebt.
Prijs
Over de prijs kan ik niet veel zeggen. Voor mij is 57,- incl erg veel geld voor een koptelefoon. Ik heb echter geen enkel moment spijt!
De alternatieven zijn:
-Sennheiser; beluisterd in de mediamarkt. Veel bas en niet uitgebalanceerd! (30-50 modellen)
-AKG; AKG heeft de 518, deze gaat via je nek. Aangezien ik veel fiets lijkt me dat niet fijn in de winter. Het geluid schijnt wel subliem te zijn
Besteld bij Redcoon. Levering ging netjes en binnen 4 werkdagen.
22-02-2012
De koptelefoon werkt perfect! Doordat ik hem nu een poosje draag merk ik dat het wat knellende ervanaf is.De koptelefoon is goed ingespeeld en het geluid is kraakhelder.
Ik draag de koptelefoon elke dag, met -10 graden op de fiets is geen probleem. De koptelefoon kan zeker een stootje hebben. Echter ben ik wel erg voorzichtig met het snoer ivm draadbreuk.
18-04-2016
Na 3 jaar begint het rubber los te laten. Niet heel erg, maar wel jammer.