€ 19,99 bij bol Plaza

Comanche 4, PC Review

Jacco011
27 november 2011, laatste update op 27 november 2011, 63 views

Comanche 4, PC

Pluspunten

• Te spelen met Pentium 3 en 4
  • ATI HD 4xxx of hoger
  • Met HD 5450 alles op max.

Minpunten

• Geen updates voor Windows Vista,7
  • Online servers zijn gestopt
  • Niemand speelt het meer

Heb jij ook een Comanche 4, PC?

Ik vind dit een zeer goed spel die toch al wel verouderd is.
Dit spel heb ik al gespeeld toen ik 8 was (2001) en vond het een heel leuk spel maar toch nog net iets te moeilijk.
Ik speelde het met een Pentium 3 met een hele oude videokaart.
Jammer genoeg werkt het spel niet meer goed op vista en 7 omdat er geen updates er voor zijn en moet je na elke missie het spel opnieuw opstarten omdat hij niet naar het hoofdmenu terug wil gaan.
Op windows XP is het zalig om te spelen en met een HD 5450 (voor 25 euro) kun je het met maximale settings spelen.

Gameplay

De gameplay is ontzettend goed, lekker te besturen met muis en toetsenbord, makkelijk te besturen en na een tijdje ken je alle nootwendige knoppen uit je hoofd.

Beeld

Voor een spel uit 2001 heeft het en super goed beeld, je hoeft niet te denken aan FPS omdat elke kaart hem probleemloos kan spelen.

Geluid

Na eent tijdje krijg je wel genoeg van de motor geluiden van de helikopter.

Prestaties

Zoals ik al zij: maximale FPS met een HD 5450 zelfs met pentium 3 kun je het spelen :D

Stabiliteit

Alleen in Windows XP 100 punten. In Windows vista en 7 kun je geen updates krijgen wat toch wel belangrijk is al je het vergelijkt met en zonder updates. Ook krijg je een zwart beeld als je de missie kompleet hebt en het spel terug gaat naar het hoofdmenu.