Asus Eee PC 1215B-BLK146M Review

23 november 2011, laatste update op 23 november 2011, 1.039 views Rapporteer

heb deze subnotebook nu bijna een week en ben er tvreden va in het algemeen er zijn enkele nadelen zoals : bij het opstarten en als je iets wilt op de hdd zetten maakt hij een nogal irritant schurend geluid,als je muziek beluisterd en je wilt ook nog irts anders doen tegelijk dan blokkeerd het geluid wel eens heb hievoor nog geen oplossing gevonden;er zij ook veel voordelen zoals:perfecte grootte,mooi beeldscherm(wel jammer dat het een blinkend scherm is want hier komen snel vingerafdrukken op) kan met gemak 1080p full hd afspelen,apu is lekker snel,de accu valt zeer goed mee als ik gewoon wat alledaagse dingen doe kan ik er toch wel een uur of 6 mee weg,groot toetsenbord voor de grote van de laptop,mooie grote touchpad
ronduit een zeer...

Pluspunten

• batterij;beeldscherm;touchpad;toetsenbord,uiterlijk

Minpunten

• blinkend beeldscherm;luide harde schijf;muziek blokkeerd

ronduit een zeer gooie subnotebook voor deze prijs

Heb jij ook een Asus Eee PC 1215B-BLK146M?