voeding
die heb ik nu in een andere kast draaien. en ik moet zeggen hij doet het prima. is 24Pins en heeft een Sata aansluiting. en is lekker stil (2800+/2GB/7300GT)
Reden van aankoop
Bij het upgrade van mijn systeem bleek mijn oude kast niet meer te passen.
Ik heb dus snel een nieuwe kast moeten halen, zonder na te denken of het de goedkoopste was ofzo. Ik had hem bij mycom gehaald voor een nette prijs. er zat een 350watter in wel een voordeel. Alleen heb ik hem er meteen uitgehaald en vervangen door mijn coolermaster 550watt.
Algemene beoordeling :
Omdat ik hem in nood heb gekocht, had ik volgensmij wel beter kunnen krijgen. Alleen kan je niet altijd alles 100% krijgen. Het ziet er best gelikt uit (wat niet mijn voorkeur heeft).
Bouwkwaliteit en afwerking :
Dit viel mee. hij maakt geen goedkope indruk. Het martiaal is dikker dan mijn sweeks. alleen dunner dan mijn vorige 'hato' kast. Ik had alleen wel snel krasjes op het zijpaneel.....
Inbouw- mogelijkheden :
kast is niet erg groot. Past net een ATX in. Alleen een HDD met cooler kan je niet in de kleine Hdd vakjes doen. maar moest in de 5'' CD 'gevalletjes'
Al met al voldoende
Koelings- mogelijkheden :
Je krijgt er wel een 120MM Fan bij. alleen kan je hem niet erg uitbreiden. Er kan een kleine (80MM) fan aan de voorkant. maar dan houd het ook op. CPU : 42 Videokaart : 45 (vermoedelijk is de Temp sensor niet goed wegens Asus SLI mobo) ik heb die CPU fan op : 2400Rpm en die Fan op 800Rpm. Al met al een stille kast, alleen weinig koelmogelijkheden
Vormgeving :
Moet je van houden, als hij er was had ik een simpelere kast genomen
Installatie- gemak :
Ik had wat rusie met de HDD, maar het moederbord ging er snel in. (op allen plaatsen vasteschroeft.
Modbaarheid :
Mijn coolermaster Watt metertje ging, netzo als in mijn vorgie kast er niet in....
Kwaliteit van voeding :
Ik heb hem dus vervangen voor mijn coolermaster 550Watt. alleen ik kon hem nog wel gebruiken in een survertje. Die een Lawaai ge 280watter had. hij is VEEL stiller en heeft een Sata aansluiting. hij heeft : 2x4pins 1X20pins en genoeg andere aansluitingen.
Prijs :
nette prijs, voor een nette case.....
Overig :
Hardware :
Asus Moederbord M2N4-SLI (geeft mogelijk verkeerde temp )
AMD CPU Athlon 64 X2 6000+ 3.00 GHz, 1000 MHz, 2x 1MB
Point Of View VGA GeForce 8600 GT 256 MB, PCI-e 16x
Met de boxed cooler, en Spire Stars-420 WhiteGrease
Update : verkocht met computer, van de voeding geniet ik nog elke dag met volle teugen
Update 2 : De voeding is gewoon zeer goed. hij draait nu met gemak een 4000X2 en blijft gewoon erg stil