be quiet! Straight Power E9 400W Review

19 november 2011, laatste update op 19 november 2011, 69 views Rapporteer

Uitrusting en afwerking tja, wat moet je verwachten van een voeding... een rechthoekig ding met een paar kabels eraan. maar de kabels zijn goed gebundeld. de Fan is anders dan bij anderen, wellicht verbetert / vermindert dit de geluidsproductie. de kleur is zwart, wat moet je hier nog meer over zeggen??? Aansluitmogelijkheden zeer goed, ik wilde geen 20€ extra betalen voor een modulair systeem, ik heb voldoende ruimte in de kast, dus een paar extra kabels zitten niet in de weg. hij heeft 5 sata aansluitingen (ik heb er 6 nodig, maar heb omvormer stekkertje). mijn Atom heeft niet veel nodig dus aansluitingen genoeg. Prestaties Zeer goed, in vergelijk met een vorige voeding die standaard in de kast (Aspire X-QPACK...

Pluspunten

• stil
  • zuinig

Uitrusting en afwerking

Aansluitmogelijkheden

Prestaties
Zeer goed, in vergelijk met een vorige voeding die standaard in de kast (Aspire X-QPACK 420watt) zit vraagt deze voeding 3-4Watt meer. Maar ik heb ook 2 extra HD's, een 1000mbit INTEL netwerk kaart en 2 fans aangesloten. in stand-by 0-1 watt (0.05Amp). gemeten met een aldi apparaat :P

Geluidsproductie
nihil, dus zeer goed

Warmteproductie
ik heb mijn hand aan de achterkant gehouden, maar aangezien ik de voeding niet echt belast had ik ook geen temperatuurstijging verwacht... prima dus.

Koelvermogen
zeer goed: een zeer grote fan, voor een voeding die max 400W kan leven lijkt me meer dan voldoende.

Prijs
Eigenlijk de goedkoopste 80+ gold van 400Watt (helaas heb ik geen voedingen gevonden met een lager wattage in de 80+gold waardering, anders had ik daarvoor gekozen)

Eindconclusie
een beste koop, stil en zuinig.

Heb jij ook een be quiet! Straight Power E9 400W?