Ik zal de reviews van mijn voorgangers niet uitgebreid herhalen, want ik ben het grotendeels met ze eens.
De reden van aankoop was simpel: Ik zocht een zo goed mogelijke 22" onder €300. Uiteraard vond ik de ware via tweakers. Met verzendkosten betaalde ik €292 aan PCGlobe om zelf te kunnen ervaren dat de goede reputatie van deze schermen terecht is. Mijn gebruikspatroon is waarschijnlijk vrij algemeen: internet, films, games, photoshop, etc. (liefst alles tegelijk)
Met mijn afgedankte 20" CRT-bak als enige vergelijkmateriaal ben ik misschien niet helemaal gerechtvaardigd om dit te zeggen, maar voor mijn gevoel heb ik hier een uitstekend product voor me staan. Ik ben dan ook 99% tevreden met de aankoop. Niet 100, want een usb-ingang had ik persoonlijk wel gewaardeerd.
Ondanks de enge verhalen over service heb ik het risico genomen omdat het zo'n goed product is. Ik heb tot nu toe nog geen problemen met het scherm (en dus ook niet met samsung) gehad.
De relatief grote pixel-pitch van 0.282mm (dit scherm heeft dezelfde resolutie als de 20") vind ik zelf erg fijn, maar kan ik niet als voor- of nadeel benoemen.