Arctic NV Accelero X1 Review
19 juli 2007, laatste update op 20 juli 2007, 544 views
Rapporteer
Ik kocht deze voor een (oc) Gainward 6800GT 2400/Ultra Golden Sample. Is pracht van een kaart maar had bij laatste games soms beetje problemen met de hitte, en zeker met geluidsoverlast. Niet om aan te horen, zeker als deze op full speed zaten. Ewel, moet zeggen, een van de beste koopjes E-V-E-R! Arctic Cooling kan ik iedereen aanbevelen. (CPU & VGA) Eens geïnstalleerd, dacht ik het eerste ogenblik dat ik de fan had vergeten aansluiten, zo’n verschil in geluid, niet te doen, een verademing! zelfde op de volle 100% Over de koeling, waarvoor hij in de eerste plaats dient natuurlijk, ben ik al even enthousiast. +-15°C verschil ! Sorry niets dan lof voor dit product.
Pluspunten
- super stil
- super cool
- goedkoop
- 6 years warranty
Ewel, moet zeggen, een van de beste koopjes E-V-E-R!
Arctic Cooling kan ik iedereen aanbevelen. (CPU & VGA)
zo’n verschil in geluid, niet te doen, een verademing! zelfde op de volle 100%
Sorry niets dan lof voor dit product.