Na een aantal jaren naar tevredenheid de Dvico TViX HD-M6500A te hebben gebruikt, was vervanging noodzakelijk omdat het beeld na een aantal minuten bleef wegvallen. Na veel onderzoek is de keuze op de Popcorn Hour A300 gevallen vanwege de solide bouwkwaliteit en de gebruikte onderdelen. Informatique kon deze snel leveren en kwam de beloftes prima na en de afhandeling van mijn aankoop was meer dan voortreffelijk! Complimenten!
Deze mediaplayer heb ik aangesloten op mijn versterker via HDMI en de versterker via HDMI op een Full HD plasmatv 50".
In reviews van eerdere modellen had ik gelezen over de lastige menustructuur en was dus wat benauwd over de installatieprocedure. Gelukkig heb ik jarenlang consumentenelectronica verkocht en...
Probeer dat eens... misschien hoef je dan geen kabels te wisselen. Je kan anders even een ouderwetse A/V kabel tussen je TV en je PCH leggen (ook wel Tulp/RCA kabel genoemd).2) Via de afstandsbediening TV-mode + 0 in te drukken past de PCH automatisch zijn output aan. Dit werkt iig op zijn voorgangers zo