Icemat Black 2nd Edition Review
13 juli 2007, laatste update op 13 juli 2007, 2.199 views
Rapporteer
Algemene beoordeling: De muismat zelf is echt helemaal geweldig, ik heb hem nu 8 dagen in bezit en ik vond dat het tijd werd voor een review. De Icemat, veel mensen kennen hem, maar weinig hebben hem in huis. Hij is natuurlijk ook echt heel duur voor een muismat, maar ik heb het er persoonlijk voor over, maar 30 euro is gewoon een hoop geld voor een plaatje glas. Maar ik kan me geen betere muismat voorstellen, glas klinkt misschien raar als keuze omdat je op een gewone glasplaat nogal eens problemen hebt met een optische muis. Bovendien kun je hem in de vaatwasser zetten, volgens anderen. En de MX518, die ik ook net heb, werkt er geweldig op. De mat is buitengewoon glad en voelt lekker stevig aan. Niet dat vervelende plastic wat op veel...
Pluspunten
- Heerlijk groot
- Lekker glad
- Goed schoon te maken, kan zelfs in vaatwasser als ik andere reviews mag geloven
- Voelt goed en kwalitatief aan
Minpunten
- Prijs
- Kan breken als je hem laat vallen het is tenslotte glas, dus geen aanrader als je je mat vaak verplaatst (LANNEN etc.)
Algemene beoordeling:
De mat is buitengewoon glad en voelt lekker stevig aan. Niet dat vervelende plastic wat op veel muismatten zit. Hij is ook lekker groot en je kunt met je muis dus lekker heen en weer schuiven, of eigenlijk vliegen als je het mij vraagt. Het is wat mij betreft echt de beste muismat. Met gamen is mijn nauwkeurigheid flink omhoog gegaan, hoewel dit voornamelijk met de nieuwe muis te maken heeft, zal ook zeker een deel door de Icemat komen.
Hij wordt geleverd met skates van Icemat. Die maken alle muizen tot een genot om te gebruiken, behalve op de MX518, toen merkte ik nauwelijks verschil. En er is maar 1 plek waarbij die skates echt ongelofelijk slecht werken, namelijk op de Icemat, beetje domme zet dus.
Vormgeving:
De vormgeving is goed doordacht, hij is groot en ideaal voor gamers die met lage gevoeligheid spelen. Hij is van glas en ik had daarover eerst mijn bedenkingen, maar het is echt geweldig! Het voelt heerlijk aan, zacht en toch heel stevig. Het is zwaar, dus hij blijft goed liggen, ook rubber voetjes doen werk goed. De hoogte is ook prima, ik houd zelf van een kleine verhoging voor mijn pols en die is voor mij perfect met deze mat.
Hij ziet er ook heel mooi uit, net als de rest van mijn pc zwart en modern. Het ontwerp is simpel gehouden en de kleur zwart is ook mooi. Rechtsonder staat het Icemat logo, wat door het matglas best een leuk effect geeft.
Prijs:
Ongeveer 30 euro voor slechts een muismat is nogal veel, daar kun je zat andere leuke dingen voor kopen. Maar ik heb al zat andere leuke dingen, dus ik heb hem maar gekocht. Ik ben er ontzettend blij mee, maar het blijft een hoop geld. Daarbij komt dat je er niets meer aan hebt zodra je hem een keer laat vallen…. Maar ik ben voorzichtig en hij ligt verder altijd op mijn bureau en het is echt een geweldig ding dus: Money well spent.