Seasonic S12-380 Review
11 juli 2007, laatste update op 11 juli 2007, 438 views
Rapporteer
Ik heb deze voeding gekocht voor een HTPC. Selectiecriteria was het geluid. En daar ben ik heel tevreden mee. Het geluid van de voeding is nauwelijks waarneembaar. De afwerking is uitstekend, alle kabels zijn netjes gemesht en hebben goed stekkers eraan. Het molex mechanisme werkt uitstekend. Qua aansluitmogelijkheden mis ik geen stekkers. Wat wel vervelend is, is dat dit geen modulaire voeding is. Het zou fijn zijn als niet gebruikte kabels buiten de behuizing konden blijven. Maar goed dan neemt de voeding meteen in diepte toe (buiten de ATX PSU specs, d.w.z. meer dan 14cm diep), en daar heb ik geen ruimte voor in mijn silverstone behuizing. De prijs is in orde.
Pluspunten
- Heel erg stil
- Goed afgewerkt
De prijs is in orde.