Prijs |
Specificaties | 775 socket • Dual core @ 3,4GHz - Bekijk alle specificaties |
Langzamer laten draaien lijkt mij inderdaad niet zo verstandig. Sneller kan wel en daarmee zal de temperatuur ook dalen. Veel moederborden hebben ondersteuning voor technologieën zoals Q-Fan. Met Q-Fan wordt de snelheid van de ventilator geregeld op basis van de temperatuur. Ideaal gezien deze in IDLE stand dan langzamer draait en minder geluid maakt.De boxed koeler krijgt van mij een 3/10, wat een flut ding! max maar 900 rpm en langzamer kan niet want dan krijg ik het gevoel dat mn cpu ontploft zo warm word ie dan warmer dan 65 vind ik niet acceptabel.
Dual-core, de prijs en het aantal GHz'en zijn niet bepaald positieve eigenschappenDual core
prijs van pentium d is redelijk laag
je krijgt stock 3,4 ghz
Dit is niet zozeer een negatief punt van de processor. Valideer even of de overclock daadwerkelijk goed ging. Een Intel Pentium D 945 moet op 4GHz of hoger wel degelijk beter presteren. De kans bestaat wel dat je het tijdens officewerk (of gewoon in een Windows / Linux desktop omgeving) niet merkt. Wil je verschillen zien dan moet je het testen met zware applicaties. Als het goed is lopen deze beter en zijn zware berekeningen eerder klaarOverclocken lijkt niks te doen.
[Reactie gewijzigd door Thandor op 6 juli 2007 13:19]
[Reactie gewijzigd door Krahk op 7 juli 2007 21:34]