TP-Link TL-WN951N Review

12 oktober 2011, laatste update op 12 oktober 2011, 69 views Rapporteer

Een kleine onderbouwing lijkt mij niet verkeerd, aangezien dit zeker wel een degelijk product is. Dit product heb ik ingebouwd in mijn systeem inventaris: Opzet 2011. Deze kaart lijkt niet te kunnen communiceren met het moederbord, ondanks hulp van Asrock en TP-link zelf. Dan zou je misschien zeggen dat het aan het moederbord ligt, niet dus. die is naar RMA geweest en werkt prima. Nieuw netwerk kaartje gekregen en nog steeds hetzelfde probleem. Heeft dus nooit in dit systeem gewerkt.. Conclusie: dit type werk niet op een UEFI moederbord.

2 van 5 sterren (Slecht)

Dit product heb ik ingebouwd in mijn systeem http://tweakers.net/galle..._id=198623#tab:inventaris.

Conclusie: dit type werk niet op een UEFI moederbord.

Heb jij ook een TP-Link TL-WN951N?