FSP Aurum Gold 400 Review

11 oktober 2011, laatste update op 11 oktober 2011, 67 views Rapporteer

Voeding gekocht ter vervanging van een Be Quiet Straightpower 550 welke na 3,5 jaar de geest gaf.
Om eerlijk te zijn heb ik voornamelijk gekeken naar betaalbare 80+ gold voedingen en de aansluitingen die er op zaten. Op zich voldoen de aansluitingen alleen is het niet echt handig dat bijv alle sata stroom aansluitingen op 1 snoer zitten en zo ook voor de molex. Vooral in een grote behuizing is dit soms niet echt handig.
Wat me echt tegen staat is de geluidsproductie, ik had verwacht dat ik met een 120mm fan die ook nog eens PWM heeft dat het wel mee zou vallen maar de fan is nu echt aanwezig in het systeem terwijl ik vroeger mijn systeem nauwelijks kon horen.
De specs van het systeem waar ik deze voeding in gebruik zijn:
Gigabyte...

De specs van het systeem waar ik deze voeding in gebruik zijn:
Gigabyte GA-P35C-DS3R
Intel Xeon x3360 (4x2.86ghz)
Arctic Freezer 7 Pro
4x 2gb 800mhz DDR2
1x OCZ Vertex 3 80gb
1x WD Velociraptor 147gb 10k
Geforce 8800GT met passieve koeling hierop
Behuizing is een Antec 1200 hundred

Heb jij ook een FSP Aurum Gold 400?