-Wat zocht ik Ik was opzoek naar een simpelle niet dure kast over een servertje. Vormgevingen e.d. maakt dus niet uit, als de kast maar niet te veel plek in neemt en niet te veel lawaai maakt ben ik blij. Ik koos voor deze Antec kast omdat mijn vorige Antec kast best goed bevald en de RMA van Antec gewoon goed is. -Inbouwen van hardware Wat mij als eerst erg blij maakte is de uitsparing boven in de kast zodat je makkelijk de voeding kan plaatsen en verwijderen, ik kreeg het vermoeden dat er over het ontwerp was nagedacht. Daarna heb ik veel moeite gedaan om mijn ASUS p4p800 moederbord er in te bouwen, het paste net maar had geen milimeter groter moeten zijn, pas dus op met grote moederborden. De hardeschijven kan je in een frame schroeven...
En dan zeg je vervolgens:Ik was opzoek naar een simpelle niet dure kast over een servertje.
Daar horen sowieso geen hardeschijven, want je zegt het al het is een 3,5" externe bay, in een "servertje" zit toch geen grote videokaart???Helaas hebben ze niet aan video kaarten gedacht die tegenwoordig net zo groot zijn als de oude (e)ISA kaarten... Een van van de plekken voor een hardeschijf is dus onbruikbaar.
Als je een hardeschijf op een plek van een floppy drive plaatst trilt de hele kast mee en heb je dus een echte lawaai bak.