Op welk systeem heb ik hem getest:
Proc: Intel C2D e6700 @ 3310 mhz @ 1,28) @ 30 graden idle - @ 45 graden stressed
Mobo: MSI I975X Platinum PE
Mem: 4GB OCZ Platinum PC6400 @ 825mhz
Optical: NEC AD-7173S
Keyboard: Logitech G15
Mouse: Logitech G3
Waarvoor gebruik ik de monitor:
De monitor is er gelukkig 1 van de S versie.
Ik gebruik de monitor voornamelijk om te gamen. Zodoende zit ik natuurlijk ook gewoon in Windows waarin ik met alle Office applicaties...
Ik heb inderdaad gevraagd voordat ze gingen bestellen of ze zeer specifiek om een S versie gingen vragen. Gelukkig is dat ook gelukt.Heb je dat van te voren gevraagd of het van de 'S' type is? Is dat ook belangrijk om te weten? Ik denk namelijk eraan om hetzelfde beeldscherm te kopen.
En dat kan dus weer afhangen van waar je hem gekocht hebt.Wel is het inderdaad nuttig om te vermelden wat er mee geleverd werd.
Naar aanleiding van jouw aandachtspuntjes de review aangepast. Dank u zeer voor de kritiek.Door Ras, donderdag 28 juni 2007 23:00
Wat je vorige scherm was dat interreseert me eigelijk helemaal niks. Is wat mij betreft niet relevant voor een review van dit beeldscherm. Net als waar je em gekocht hebt, daar wordt het beeldscherm niet beter of slechter van. Wel is het inderdaad nuttig om te vermelden wat er mee geleverd werd.
Tot nu toe vanaf 2 juni al geen last van die dode pixel. Bleeding helemaal niks van te zien. Je kan zien welke versie je heb onder de afdekkap bij je kabels.Door blup, vrijdag 29 juni 2007 00:34
Die dode pixel is binnekort weer terug, wel leuk om te lezen dat je blij bent met een S panel terwijl ik een andere heb geen idee welke btw, zonder dode pixels.
Ik heb enkel last van heeeele lichte bleeding die je alleen ziet op zwart.
[Reactie gewijzigd door speeder1988 op 26 juli 2024 01:05]