Nu al een aantal weken in bezit en ik ben nog steeds bij de conclusie dat het een geweldige monitor is. Hiervoor heb ik een 15"inch CRT gehad. Toen ik overschakelde naar dit grote apparaat zag ik ook meteen hoeveel ruimte ik miste.
De monitor staat elke dag zeker 12 uur aan, en ik heb er geen problemen mee. Ook al diverse films op gekeken, en het is wederom geweldig beeld.
Om toch nog even over het filmkijken verder te gaan. Het is ook mogelijk profielen in te stellen in de fase waarin het beeld staat. Als je bijvoorbeeld film aan het kijken bent, kun je de monitor op het profiel 'movie' instellen. Als je aan het gamen bent, kun je ook hiervoor een profiel voor instellen. Zo zijn er nog tal van dit soort profielen voor bijv. internet, tekstverwerking en niet te vergeten het dynamic contrast profiel.
Iets wat ik wel matig vind is de inkijkhoek. Ik moet vaak wat rechterop gaan zitten om tijdens het ontwerpen de ware kleuren te kunnen zien. Als je voor de monitor zit, moet de bovenste zwarte rand recht voor je ogen zitten. Als je vanuit die positie op de monitor kijkt, zie je de ware kleuren.
De monitor vind ik zelf niet zo stevig gebouwd. Dingen waarvan je verwacht (zoals het knopje) dat het metaal is, is plastic. Maar...
dat was een reactie hierop.Door The Triad, maandag 11 juni 07:55
-Grote schermresolutie, fijn voor je maar welke resolutie?
[Reactie gewijzigd door Bulls op 24 juli 2024 13:25]
zover ik weet kun je het vergelijken met 17 en 19 ". de 19" modellen draaienik zelf ben nog aan het twijvelen tussen deze en de 226.
De 226 is mij eigenlijk te groot en de 19" vind ik te klein.
deze 206 zou voor mij denk ik ideaal zijn maar ik twijvel of alles op het scherm niet erg klein wordt omdat dit dezelfde resolutie heeft als de 22"
Kan iemand hier een zinnig woord over zeggen?
ik heb nu een 17" en die "grote" (qua letters bedoel ik dan) wil ik graag houden. Is deze dan vergelijkbaar?
[Reactie gewijzigd door DummyXL op 24 juli 2024 13:25]