Belinea 2225 S1W Zilver Review

marco_balk
4 juni 2007, laatste update op 30 november 2009, 738 views

Belinea 2225 S1W Zilver

Ik heb deze monitor voor iets meer dan 230,- euro kunnen kopen en ben erg blij met deze aanwinst. Voor een gemiddelde tweaker/gebruiker zal deze monitor zeer goed zijn mannetje staan. Goede kleuren, goede helderheid en weinig ghosting bij snelle beelden (Het is mij in ieder geval nog niet opgevallen). Wat mij wel direct opviel, is dat de voet erg plastic aanvoelt. De voet is goed in staat om de monitor te dragen (wat mag je anders verwachten ), maar het had iets robuuster gemogen. Verder heeft deze monitor ook goede inkijkhoeken: horizontaal 170° en verticaal 160°. De speakers gebruik ik verder niet, aangezien ik een eigen soundsystem heb, dus daar kan ik verder niet veel over zeggen. Als laatste moet ik er nog bij zeggen dat deze...

Pluspunten

• Kleuren
  • Helderheid
  • Weinig Ghosting

Minpunten

• Een iets te slappe voet naar mijn gevoel
  • Geen DVI

Ik heb deze monitor voor iets meer dan 230,- euro kunnen kopen en ben erg blij met deze aanwinst. Voor een gemiddelde tweaker/gebruiker zal deze monitor zeer goed zijn mannetje staan. Goede kleuren, goede helderheid en weinig ghosting bij snelle beelden (Het is mij in ieder geval nog niet opgevallen). Wat mij wel direct opviel, is dat de voet erg plastic aanvoelt. De voet is goed in staat om de monitor te dragen (wat mag je anders verwachten ;) ), maar het had iets robuuster gemogen.
Als laatste moet ik er nog bij zeggen dat deze monitor alleen een D-sub aansluiting heeft.

Ik draai 'm nu op zijn maximale resolutie (1680 x 1050) en zit naar een heerlijk rustig beeld te kijken. Al met al kan ik deze monitor dus aanraden!

Heb jij ook een Belinea 2225 S1W Zilver?

Anoniem: 212335 4 juni 2007 13:48
uh, het gaat dus waarschijnlijk om de 22" variant? :7 Kan hte namelijk niet teruglezen in je survey...

Voldoet hij goed bij gaming?, Iets te melden over dode pixels etc..? Ik kvind hem jammergenoeg erg krampachtig deze survey.. :o
Anoniem: 49457 4 juni 2007 13:56
Heb er zelf ook een,
Dik tevreden met de monitor.
Mis wel de dvi aansluiting op mijn model. maar begrepen dat dat voortaan wel op elke zit.
De speakers gebruik ik ook niet want meestal is dit 3x niks.
Speel niet veel spelletjes maar degene die ik speel worden goed weergegeven. Al mag mijn videocard ook eens geupdate worden.