Heb dit model enkele maanden geleden aangeschaft. Was op zoek naar een groot scherm (breedbeeld) om office applicaties mee te draaien en films.
Momenteel staat dit beeldscherm op m'n slaapkamer, gekoppeld aan een laptop. Let op; ik heb hier geen spellen op gespeeld.
De keuze voor een Iiyama was redelijk simpel, mijn vorige scherm was een 17" Iiyama en deze werkt nog steeds na een jaartje of 5 nonstop aan hebben te staan. En ik heb het niet zo op Samsung.
Dit monitor kostte rond de 320 euro. En is eigenlijk het grootste monitor voor de prijs. Een stapje groter kost gelijk een paar honderd euro meer, maar dat komt door de resoluties. Dit monitor kan dan ook maar 1680*1050 aan. Misschien een nadeel voor mensen die gamen, maar ik vind 1280*960 al mooi/klein genoeg. Net even een 720p trailertje gekeken en dit is gewoon super scherp.
Ghosting heb ik niet ingevuld aangezien ik nog geen games hier mee heb gespeeld en bij films is dat minder goed te zien. (met films kijken, divx vooral, heb ik nergens last van gehad)
Voordeel van dit scherm is dat er een vga en een dvi aansluiting op zit. De goedkopere versie heeft alleen de dvi aansluiting.
Het geluid heb ik niet getest, maar zal wel niet veel soeps zijn.
Het scherm...
Voor zover ik weet heeft deze geen dvi aansluiting, maar enkel vga. Type: E2200WSVDe goedkopere versie heeft alleen de dvi aansluiting.