Jabra Clipper Bluetooth Stereo Headset (Zwart) Review

megacell
7 oktober 2011, laatste update op 7 november 2011, 1.177 views

Jabra Clipper Bluetooth Stereo Headset (Zwart)

Pluspunten

• design
  • gebruiksgemak
  • zelf hoofdtelefoon op aansluiten naar keuze

Minpunten

• na 4 uur gesprekstijd al leeg
  • omgevingsgeluid kan storen tijdens gesprek op de fiets of op straat

De clip is makkelijk in gebruik en functioneert naar behoren. De hoofdknop is op tast te vinden en wordt gebruikt voor het opnemen/beëindigen van een gesprek. Daarnaast kan je tijdens het luisteren van muziek (door extra knoppen links en rechts van de hoofdknop) naar een volgend OF vorig nummer gaan. De Jabra Clipper heeft een elegant design door de zwarte kleur, zacht aanvoelend materiaal en knoppen die op tast zijn te vinden. Het apparaat is redelijk makkelijk aan een kledingstuk vast te maken. Heel fijn vind ik dat je zelf een koptelefoon naar keuze erop kan aansluiten. De Jabra Clipper heeft een 3.5mm aansluiting voor een koptelefoon/oordoppen naar keuze. De meegeleverde inner-ear oordoppen zijn goed, maar ik wil graag mijn eigen oordoppen erop aan kunnen sluiten.

Helaas is het apparaat na 4 uur leeg en dat kan net het verschil zijn tussen 2 ritten in de auto of halverwege het gesprek uitvallen tijdens de 2e rit. Eerder opladen is een optie, maar komt over het algemeen de levensduur van de accu niet ten goede.
Omgevingsgeluid tijdens het fietsen of als je op straat loopt, kan een gesprek verstoren. Met name wind kan dusdanig storen dat de gesprekspartner je niet meer kan verstaan. De enige oplossing is dan de clip dichtbij de mond houden.

Heb jij ook een Jabra Clipper Bluetooth Stereo Headset (Zwart)?