In combinatie met:
- Antec EA 650
- Kingston SSD van 128 GB
- Accelero Extreme 3 fan kit met VR004
--------------------
Algemene beoordeling met Accelero: 8.
Ik zocht een kaart die:
- Single gpu is, maar toch verrekte snel ( kwam van 4870x2 )
- DX 11
- PhysX, altijd leuk
- Stil
- Koel
Hier scoorde de GTX 480 op 3 van de 5 punten een + op, logischerwijs een 6.
Algemene beoordeling zonder Accelero: 4.
Veel te veel lawaai, en toch nog veel te heet zijn ( 92 graden ). Onacceptabel. Ook al voldoet het aan de eisen, niet zuinig oid.
Prestaties: 10.
Hier kan ik kort in zijn, hij kan
alles hebben wat je op hem gooit, op hoge ( single screen weliswaar ) resoluties en hoogste instellingen. Op dat gebied ben ik zeer tevreden met de GTX 480.
Overklokbaarheid: 8.
Geweldig ding, geef hem 20% meer juice en het presteert ook 20% beter, is vaak niet evenwijdig, maar de GTX 480 bewijst het tegendeel. Zonder accelero was dit een 2, geen ruimte door de hitte/herrie.
Furmark is op 1600x1200 met hoogste instellingen, fan is 100% bij 60 graden.
Normale clocks:
- CC 853 MHz
- SC 1706 MHz
- MC 2150 MHz
- 65 graden na een minuut Furmark
Unstable OC, crasht circa 1 minuut na het gamen, maar krijg er met geluk een score uit na benchmarken:
- CV 1.138 V
- CC 900 MHz
- SC 1800 MHz
- MC 2200 MHz
- 66 graden na 27 seconden Furmark
Beeldkwaliteit: 6.
Volgens mij hoef ik dat nauwelijks toe te lichten. Er zijn eigenlijk 2 minpunten, geen mogelijkheid om meer dan 2 schermen aan te sluiten, -2, geen HDMI poorten, zonder verloopstukje ben je nergens ( oude tv biedt ondersteuning voor HDMI en dvi, dvi is lage resolutie... ), -2
Modbaarheid: 8.
Had weinig problemen bij het installeren van de Accelero

Sommige schroefjes zaten zga vastgelijmd, maar daar heb je vaders voor.
--------------------
Driver- ondersteuning en compatibiliteit: 6.
De driver vertoonde rare fratsen toen ik er een GT 520 bij deed ( physx kaartje ). Nadat ik hem er weer uit had gehaald om in media pc te stoppen, flipte de driver nogal. Ligt misschien aan mij

?
--------------------
Warmte- en geluidsproductie: 2.
Het is een GTX 480... Maakt een ellende kwa herrie, word veel ste heet en braad mijn kast. Zonder Accelero had ik hem allang weggedaan.
Prijs: 6.
Prijs/Kwaliteit verhouding is beroerd, maar sinds wanneer is de prijs/kwaliteit evenredig? Voor 10% meer performance betaal je snel 30% meer euries. Ik had hem geruild, dus daar had ik niet zo'n last van.
--------------------
Ben ik blij met de aanschaf?
Simpel, nee. Hij mag snel zijn en leuk, Fermi laat gewoon een slechte indruk achter. k pak wel een 6950 of iets daar in de buurt. Fermi > Exit.
Foto's volgen zsm.