Ik heb deze monitor nu een paar weken, en ben erg tevreden. Het was even wennen aan de enorme oppervlakte, maar dat gaat heel snel.
De kleurweergave is meer dan voldoende, maar ik heb er geen calibratie-hardware op los gelaten.
Ik heb nog geen dode pixel gevonden, maar op z'n oppervlakte kan het zijn dat ik er eentje bij een randje gewoon nog niet opgemerkt heb.
De prijs is ondertussen wat aan de hoge kant weer, maar ik heb nog half van een aanbieding kunnen profiteren, waardoor ik hem voor rond de 1500 euro heb gekocht (ex BTW). Dat ging als volgt: de ene week was hij nog in de aanbieding voor zo'n 1250 euro, de maandag er op niet meer. Na wat doorzeuren kreeg ik 10% korting op de hoge prijs. Doorzeuren helpt dus bij Dell!
De USB-hub aan de zijkant is erg fijn.De cardreader er naast gebruik ik niet.
Meegeleverde DualDVI-kabel is van goeie kwaliteit.
De bediening is zeer karig: alleen de helderheid kun je bijstellen, en je kunt de monitor natuurlijk aan en uit zetten. Waarschijnlijk gaat Dell er van uit dat de instellingen optimaal zijn, en dus geen aanpassing behoeven.
De knopjes zijn verzonken tip-toetsen, wat bij sommige mensen misschien de neiging geeft om te hard te duwen.