Tweakers
Tweakers
Nadat ik de eerste iPad heb gehad en deze nog goed kon vekopen heb ik de iPad 2 gekocht omdat ik dus al tevreden was over de eerste iPad.
Ik heb een 64GB gekocht omdat ik dan weer veel Apps, muziek, foto's en films erop kan zetten.
De 3G versie heb ik genomen omdat als er geen WiFi in de buurt is ik toch op Internet kan met een prepaid simkaartje. Bijkomend voordeel van de 3G versie is dat daarin ook GPS zit dus handig voor navigatie, locatiebepaling en Geocaching.
De iPad 2 is een stuk dunner en lichter dan zijn voorganger, waardoor hij makkelijk mee te nemen is.
Ook is hij veel sneller omdat er dus een betere processor en meer intern geheugen in zit, als hij helemaal uit staat en dan aanzet, dan is hij in 30sec. opgestart en kan je...
[Reactie gewijzigd door HereIsTom op 27 juli 2024 05:57]
Als je het beter kan doe het dan zelf.Ik hoop dat je je realiseert dat de iPad brochure stukken informatiever is dan deze review.
Er is een youtube app, youtube links worden gewoon weergegeven, meeste grote websites hebben al HTML5 alternatieven denk aan uitzendinggemist, CNN ed.Zo is er de volledige afwezigheid van Flash, dat internetten niet leuker maakt.
Er is wel een ''tab'' functie aanwezig, je moet hiervoor omdat het vierkantje klikken. daarnaast zijn er genoeg alternatieven beschikbaar zoals Atomic browser.De afwezigheid van tabs in Safari is ook niet echt een opsteker.
Totaal geen last van hier? Ligt het aan je router?Dat je na het verbreken van je WiFi verbinding iedere keer weer het wachtwoord met je router mag ingeven is ook een domper, gelukkig is dat met WPA2 nooit langer dan 128 tekens.
Dit hebben ze juist gedaan om de veiligheid te verhogen. Het gaat per sessie, dus als je meerdere apps wil downloaden hoef je niet steeds je wachtwoord in te voeren. Dat jij een onveilig wachtwoord kiest ligt niet aan Apple.Ook het wachtwoord van de apps store wordt niet onthouden, al zit daar ook wel een klein voordeel aan.
Nadeel is wel dat je onveilige wachtwoorden gaat kiezen die met het hopeloze toetsenbord moeten worden ingevoerd.
Mooi.Nee, die dingen maken mij dus niet vrolijker.
Mocht er dus een waardig Android alternatief verschijnen dat deze tekortkomingen mist, dan ben ik helemaal om.
[Reactie gewijzigd door Verwijderd op 27 juli 2024 05:57]
Op zich is er niets mis met een beknopte review, maar een wat betere structuur zou toch fijner lezen zijn. Jezelf herhalen in zo'n kort verhaal vind ik ook een beetje storend. In de faq van tweakers staan goede tips voor het schrijven van een review. Toch bedankt voor je mening en blijf vooral reviews posten!als hij helemaal uit staat en dan aanzet, dan is hij in 30sec. opgestart en kan je aan de slag.
Ook het opstarten gaat erg snel en dus ook weer sneller dan met de eerste iPad.
[Reactie gewijzigd door Verwijderd op 27 juli 2024 05:57]