Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Bekijk alle reviews

OCZ Gold GX XTC DDR2 PC2-6400 Dual Channel Review

0
Ostraq 8 juni 2007, laatste update op 28 juni 2007, 1.216 views

OCZ Gold GX XTC DDR2 PC2-6400 Dual Channel

Pluspunten

  • stabiel
  • ziet er mooi uit
  • Wil je betrouwbare geheugen die draait makkelijk op 4-4-4-12 dan is deze kit iets voor je. Verhouding prijs/prestatie van deze kit vind ik heel goed.

Minpunten

  • Maaatige overcloker.
  • --edit---
  • Na meerdere pogingen het is me toch gelukt deze geheugen op 900Mhz te zetten. Beter dan vorige resultaat maar nog steeds niets special.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Overklokbaarheid Score: 3
Stabiliteit Score: 4
Featureset Score: 3
Goed geheugen, vooral voor deze prijs! Niet extreme overclocker maar toch stabiel op 866Mhz / 5-5-5-12 (memtest stabiel), en dat op 2.1V die valt nog netjes binnen de EVP van OCZ, dus je houdt gewoon je garantie.
Met zijn XTC heatspreaders is deze KIT eventueel aantrekkelijk ook voor PC-modding.

Deze kit draait op 800Mhz / 1.9V met 4-4-4-12 timings zonder enkele problemen.

---edit---
Na meerdere pogingen het is me toch gelukt deze geheugen op 900Mhz
te zetten. Niet slecht maar nog stees veer van iets special.

Geheugen voor een "all-rounder", toch een goede product.
OCZ = betrouwbaarheid!!!
Hij doet zoals belooft, maar meer dan dat moet je niet verwachten.

Heb jij ook een OCZ Gold GX XTC DDR2 PC2-6400 Dual Channel?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review

Reacties (4)

Wijzig sortering
voor hoge clocks moet je ook niet met 2.2v aankomen }>
Doe een paar testen .
Want dit is toch geen survey jeetje mina man |:(

Want je negatieve eigenschappen zijn meer dan je hele survey.
Matige overclock??
van 800mhz 5-5-5-15
naar 900mhz 4-4-4-12
vind ik opzich nog redelijk goed overgeclocked. :D (of zit er nu helemaal naast:( )
Hij draait alleen op 4-4-4-12 @ 800mhz ;).


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn



Nintendo Switch Google Pixel XL 2 LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*