Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Bekijk alle reviews

Zotac ZBOX AD02 Review

+2
Titan_Fox 16 oktober 2011, laatste update op 16 oktober 2011, 24.005 views

Zotac ZBOX AD02

Pluspunten

  • Mooi en compact design
  • Goede specs voor aantrekkelijke prijs
  • Energiezuinig (ca. 28 Watt bij HD-films)
  • Complete levering (incl. stand en VESA-bracket)

Minpunten

  • Kleine bug in BIOS omtrent opstartvolgorde drives. Deze is d.m.v. de laatste BIOS-update op te lossen.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Geluidsproductie Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Prestaties Score: 4
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Featureset Score: 4
Prijs Score: 5
Hallo mede-Tweakers,

een week geleden heb ik de Zotac ZBox AD02-E aangeschaft. De reden van aanschaf was simpel doch doeltreffend; combineer een desktop met een standalone mediaspeler. Mijn oude Athlon64 desktop van 6 jaar oud begon toch de nodige kuren te krijgen en reparatie c.q. vervangen van onderdelen was niet langer rendabel. Verder zat ik opgezadeld met een draak van een mediaspeler; de A.C. Ryan Playon!HD2 die me enkel ellende en frustraties heeft gebracht.

Ik ben toen gaan kijken naar barebones / HTPC's. Al snel kwam ik bij Zotac terecht omdat het design me beviel. Zo'n apparaat staat toch in het zicht in je stereomeubel en het oog wil ook wat. Zotac biedt verschillende variaties aan op hun ZBox maar mijn keus ging uit naar de AD02 met AMD Fusion E-350 processor en AMD RadeonHD 6310 GPU.

De doos bevat alles wat je nodig hebt; de barebone, een voet om deze in te zetten, een VESA-bracket voor achter aan je LCD-monitor te monteren / aan de muur te schroeven, een DVI-VGA verloopstukje, adapter, schroefjes voor HDD, boekjes en een driver-CD. Uiteraard heb ik de laatste drivers + BIOS van Zotac's website afgehaald, die overigens erg snel en overzichtelijk is.

Hier zijn afbeeldingen te bekijken van de barebone en alle meegeleverde accessoires : http://www.zotacusa.com/z...-mini-pc-zbox-ad02-u.html

Ik raad persoonlijk aan om de barebone-versie te kopen en het geheugen en HDD los te bestellen. Dit is stukken voordeliger dan de AD02-PLUS aan te schaffen (die je tegen een behoorlijke meerprijs enkel 2 GB RAM en 250GB HDD levert). Het snelst ondersteunde geheugen is PC8500 (1066MHz, DDR3). Snellere modules kunnen er wel in maar zullen worden terug geklokt.

Installeren ging probleemloos. Ik had nog een USB DVDRW drive liggen die dienst deed als optical drive. Drivers zoals gezegd van de Zotac website afgehaald; installatie ging ook hier probleemloos. Dit zijn de Windows 7 Prestatie Index-nummers (voor zover dit wat voorstelt-) : CPU : 3,8 / Geheugen (RAM) : 5,7 / Grafisch : 4,0 / Grafische weergave voor spellen : 5,6 / Primaire Harde Schijf : 7,9 (Crucial M4 (128 GB) SSD, F/W : 009)

Full-HD weergave gaat vlekkeloos. Hier gebruik ik Media Player Classic - Home Cinema. Bij MKV-files met hoge bitrates schommelt de CPU rond de 20 - 25% wat heel netjes is. Wel moet ik aangeven dat de ZBox AD02 geen snelheidsmonster is, maar zeker ruimschoots vlot genoeg voor allerdaags gebruik.
Surfen, mailen / chatten, muziek luisteren en full-HD films bekijken zijn geen enkel probleem voor deze HTPC. Wat eenvoudige spelletjes zullen wel werken maar ondanks dat de RadeonHD 6310 DirectX 11 ondersteund moet je er niet van uit gaan dat moderne games zullen werken.

De Zotac ZBox AD02-E zit via HDMI aangesloten op mijn Sony Bravia KDL-40W4000 LCD en via optical Toslink naar mijn Yamaha RX-V459 versterker. Om te zorgen dat DTS / DD5.1 via passthrough naar de versterker worden verstuurd, zul je dit in Media Player Classic - HC in moeten stellen bij Filters -> DTS (in het configuratie-menu). Een groot voordeel is dat ik hier AAC apart kan downmixen naar stereo omdat de Yamaha RX-V459 enkel DTS / DD5.1 ondersteund. De geluidschip is van het type Realtek HD-Audio (wat prachtig geluid levert) maar het geluid kan ook via een analoge kabel (3,5mm jackplug, voorkant AD02) of HDMI worden gestuurd.

Voor de rest heb je nog de volgende aansluitingen : 4x USB 2.0 (2x achter, 1x voor, 1x zijkant), 2x USB 3.0, Gigabit LAN, HDMI, Toslink (optical), ESATA en een DVI-aansluiting. Er wordt zoals gezegd een DVI naar VGA adaptertje meegeleverd voor diegene die dat nodig hebben. Als leuk extraatje zit er al een WIFI-N adapter ge´ntegreerd alsmede een 6-in-1 cardreader aan de voorkant.

-Edit-
Vandaag kwam ik erachter dat de betreffende WIKI-pagina omtrent 3D weergave is aangepast. In eerste instantie was er nog sprake dat HDMI v1.3A voldoende was voor 3D; echter dit is aangepast naar v1.4/v1.4A. Het ziet er dus naar uit dat 3D weergave niet mogelijk is op de Zotac ZBox AD02. Helaas. Zelf zie ik het nut van 3D niet echt in. Naar mijn mening is het enkel een truc om mensen terug de bioscoop in te krijgen en nog duurdere flatscreens aan te laten schaffen.

-Edit-
Er is nu een nieuwe BIOS-update te downloaden die de problemen omtrent de opstartvolgorde oplost. Dit was in eerste instantie nog een BETA-versie, maar deze is ondertussen vervangen voor de definitieve release : http://downloads.zotac.com/mediadrivers/mb/bios/pa183.zip

LET OP : DIT IS ENKEL VOOR DE AD-02(E) en de AD-02 "PLUS". Er zit zowel een DOS- alsmede een Windows Utility bij. De BIOS-file staat in een apart mapje in deze ZIP-file. Zaken als SATA-modus e.d. worden weer op standaard terug gezet, dus kijk alle instellingen even na zodra het flashen voltooid is.

Gebruikt in combinatie met:

Heb jij ook een Zotac ZBOX AD02?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review

Populaire reviews door gebruikers

Vraag & aanbod

Reacties (64)

Wijzig sortering
"De Atom-versie schijnt geen ondersteuning te hebben voor DTS / DTS-HD passthrough".

De Atom ION 330 heeft een prima ondersteuning voor DTS maar inderdaad niet voor HD audio. Dat laatste kan via Lpcm wel heel aardig benaderd worden en dat kan ION 330 ook.

Maar je Yamaha ondersteund ook geen HD audio? Je hebt de opmerking over HD-audio als aankoop reden opgegeven omdat je je receiver vroeger of later wilt gaan upgraden?

Deze mini-krachtpatser heeft HDMI 1.3.

[Reactie gewijzigd door hardware-lover op 22 juli 2011 02:47]

Precies, deze versterker zal ergens dit jaar naar mijn mini-home cinema in de slaapkamer verhuizen. In de woonkamer komt dan een nieuwe versterker met 7.1 DTS-HD en ook AAC-support. Vergeet overigens niet dat ION moeite heeft met 24p weergave; iets wat de RadeonHD probleemloos doet.

Ik denk bij de aanschaf van een apparaat altijd minstens 2 - 3 jaar vooruit. Ook al heb ik nu nog niks aan DTS-HD, in de nabije toekomst zal ik dit wel gaan gebruiken.

Wat betreft de Atom; ik heb nou eenmaal niks met Intel. Het mag dan relatief sneller zijn als AMD-hardware maar daar betaal je ook voor. Voor mij doen die 10 - 15% extra performance niets in allerdaags gebruik. Dat extra geld investeer ik liever ergens anders in.

Het begon met een AMD 80x88, vervolgens een AMD AM80x486 DX4-120, de K6-450, de Athlon 700, Athlon 1800+, Athlon 2700+, Athlon64 3000+ en nu de Fusion E-350. Deze barebone was dus een logische keus :-)

Ondanks dat de RadeonHD 6310 geen dedicated geheugen heeft (in tegenstelling tot de nVidia ION / ION (gen.2) die 512MB hebben-) presteert AMD's GPU boven verwachtingen. Er wordt dus systeem-RAM gebruikt (het zogenaamde "Hyper-Memory"-) maar met 8 GB DDR3 is dat geen enkel probleem. Ik heb wat benchmarks gedraaid en zit ongeveer op de performance van een RadeonHD4350 PCI-x (desktop). Niet slecht voor een barebone die slechts 1,5x zo groot is als een HD4350 videokaart.

Atom presteert niet bijzonder goed, om over de Celeron maar helemaal te zwijgen. Nadat nVidia een hele tijd flink problemen heeft gehad met hun GPU's (ik heb lange tijd voor Dell gewerkt waar ik honderden notebook mainboards en desktop-kaarten met nVidia GPU's moest vervangen-) en AMD een veel betere prijs/prestatie-verhouding heeft met hun RadeonHD-series heb ik het eerlijk gezegd wel gehad met nVidia-GPU's.

[Reactie gewijzigd door Titan_Fox op 22 juli 2011 13:58]

Ik heb beide chipsets zelf nu nog in gebruik met hetzelfde OS en media software dus kan ze dan ook prima met elkaar vergelijken.

De ION 330 heeft geen enkele moeite met 24p materiaal is mijn ervaring. Ik draai beide systemen onder Windows 7 en gebruik daarbij hoofdzakelijk MediaPortal.
Mijn TV ondersteund ook vrijwel ieder standaard refreshrate en bij gebruik van de juiste codecs zijn er geen problemen. 24p wordt vloeiend weergegeven met de ION, zelfs Blu-Ray materiaal.

Ook ik ben overigens erg gecharmeerd van de AMD E-350 chipset. Deze presteert in ieder geval flink beter dan de ION 330, hoewel het verschil met (HD)video weergave te verwaarlozen is. Maar totaal gezien heb je meer het gevoel dat je met een redelijk volwaardig Office systeem te maken hebt. Applicaties starten snel en werken vlot. Blijkbaar komt de E-350 op dit moment onder Windows 7 het best tot zijn recht. Ik zie dit vooral bij XBMC gebruikers terug.

Ik kan me dus zeker vinden in je review maar enkele zaken over de ION 330 zijn niet geheel correct weergegeven.

[Reactie gewijzigd door hardware-lover op 22 juli 2011 22:24]

Goed, het kan best zijn dat ik het betreffende de Atom en ION niet geheel bij het rechte eind heb. Ik heb wat onderzoek gedaan en kwam op verschillende websites ietwat verontrustende reviews tegen betreffende video- en audioplayback.

Omdat ik gigantisch op mijn snufferd ben gegaan met die vreselijke A.C Ryan Playon!HD2 (die ook niet deed wat op papier werd beloofd-) ben ik erg skeptisch geworden en blijf dan (zoals je in mijn review kunt teruglezen) trouw aan de bewezen technologie en prijs/prestatie-verhouding die AMD al vele jaren gebracht heeft. Het enige wat ik doe is mijn persoonlijke ervaring reflecteren in mijn review. Niet alles wat ik schrijf zijn keiharde feiten. Als jij zegt dat jou Atom met ION vlekkeloos 24p afspeelt geloof ik dat.

Daarom schreef ik ook "De Atom-versie schijnt geen ondersteuning te hebben voor DTS / DTS-HD passthrough". Dat de ION GPU last kan hebben van 24p weergave gaf ik aan omdat ik het zelf gezien heb. Maar het kan best zijn dat deze bug er met een driver-update uitgehaald is.

Ik heb verschillende netbooks met Intel Atom CPU's ge´nstalleerd voor klanten. De meesten daarvan waren nog te traag om 720p Youtube-video's af te spelen. Goed, die hadden dan wel een of andere Intel GMA videochip maar toch ...

In ieder geval fijn dat je ook even je mening geeft. Zo krijgen mensen toch een completer beeld over het hele verhaal.

Thanks !
Hmm, ik merk overigens wel dat het tijd wordt om mijn oude OCZ Core V2-series (zonder TRIM) te gaan vervangen. Ding wordt steeds trager. Tijd voor een Vertex 3 lijkt me. Met de ge´ntegreerde SATA-600 controller wordt het een snel beestje.
Je moet gewoon zorgen dat je de barebone versie aanschaft. Prop daar een leuke SSD in en 8 GB DDR3 geheugen en het geheel doet Úcht niet onder voor een doorsnee laptop. De Core i3 zal wellicht wat vlotter zijn maar veel verschil zal er niet zijn. Daarbij; met een Intel CPU ben je in de regel gedoemd tot een Intel GMA of een of andere low-end nVidia chip.

Ik kan probleemloos downloaden met 5 MB/sec. terwijl ik full-HD content aan het bekijken ben. Processorbelasting rond de 35%. Gebruik zelf Windows 7 x64.

Het verschil tussen de E350 en de E450 is minimaal. Als je dan toch wat meer performance wilt, kies dan voor de A3850 (Llano) APU van AMD (quadcore) en bouw daar zelf een HTPC mee.

Voor Intel-meuk betaal je altijd rijkelijk meer. Bespaar je dat geld liever en schaf bij je AMD Fusion systeem een Crucial M4 SSD aan. Dan ben je ongeveer net zo veel kwijt.

[Reactie gewijzigd door Titan_Fox op 4 oktober 2011 05:30]

Lokaal Afspelen :
Ik heb zojuist de Bird Scene gedownload, deze is 96 MB groot. De bitrate van deze file is 35Mbps (Video + Audio). Bij het lokaal afspelen met Media Player Classic - Home Cinema leverde een CPU belasting op tussen de 20 - 30%.

Afspelen Netwerk (ZBox : 1Gbps / Laptop : WLAN-N)
Vervolgens heb ik deze file op mijn laptop in een gedeelde map gezet en deze opnieuw afgespeeld; ditmaal via het netwerk. De eerste helft van de video werd probleemloos afgespeeld, daarna begon het geheel te haperen.

Dit komt echter omdat mijn laptop via WLAN verbonden is met mijn router terwijl de ZBox AD02 via een Cat.5e kabel verbonden is (1Gbps).

Afspelen Netwerk (ZBox : 1Gbps / Laptop : 1Gbps)
Om toch een representatief testresultaat te krijgen heb ik ook mijn laptop via een Cat.5e kabel verbonden met het netwerk en nogmaals geprobeerd om de MKV af te spelen. Ditmaal werd het bestand zonder enkele hapering vanaf het netwerk afgespeeld.

Conclusie : De ZBox AD02 kan probleemloos MKV bestanden met hoge bitrates via het netwerk streamen. Voorwaarde is wel dat het geheel via een fysieke LAN-verbinding verbonden is. Het hoeft op zich niet persÚ Gigabit te zijn; 100Mbit is ook al ruim voldoende.

WLAN / WiFi is op het moment nog niet stabiel genoeg om een dergelijke verbinding te kunnen handhaven. De grote "overhead" die er thans op draadloze verbindingen zit helpt hierbij niet bepaald.

Hopelijk heb ik je kunnen helpen. Mocht je meer vragen hebben hoor ik het graag !

Titan_Fox

[Reactie gewijzigd door Titan_Fox op 19 december 2011 23:24]

Extra info;

omdat mijn externe DVDRW kuren lijkt te hebben met Platinum DVDR's heb ik tijdelijk de volgende oplossing bedacht :

Zotac ZBox AD02 -> Gigabit LAN (afspeel-locatie)
HP Pavilion DV6-2120ED -> Wireless N (video-bron)

Videobron : DVD-drive laptop (gedeeld in netwerk)
Videotype : MKV, 3600 Kbps (4,5 GB, 1280x528, 23,98fps)

Op zich niet zo'n hoge bitrate maar ik ben online wel meer bestanden met een dergelijke configuratie tegengekomen. Het afspelen gaat vlekkeloos, zonder hapering. Zelfs nu mijn laptop weer via WLAN verbonden is.

Conclusie; zolang videobestanden geen explosief hoge bitrates hebben, zul je ze ook probleemloos via wireless kunnen streamen. Echter raadt ik een kabel wel ten aller tijden aan.

Overigens had ik nog een speedtest gedaan via speedtest.ziggo.nl op de ZBox AD02. Deze liet ik via de ge´ntegreerde WLAN-adapter lopen. De snelheid kwam op een constante 40 / 4 Mbit uit (exact de specificaties van mijn internetverbinding) met een pingtijd van 20ms. Waarmee ik maar wil zeggen dat de WLAN-verbinding van de AD02 prima in orde is, zover ik dat heb kunnen testen.

Jullie merken wel; ik ben van alles aan het uitproberen om te kijken hoe de AD02 zich onder alledaagse omstandigheden verhoudt. Ik wil zo nauwkeurig mogelijk weten wat dit beestje kan zodat jullie een goed beeld kunnen schetsen of dit apparaat aan jullie wensen / eisen kan voldoen.
Dank voor deze informatie. Zit er ook aan te denken deze in mijn woonkamer te zetten. Echter: hoe zit het met de geluidsproductie? Is de fan duidelijk hoorbaar?
@ Eric01; Zie vraag 1.

Mij is nog niet duidelijk hoe deze PC omgaat met 3D, ik zou kunnen afleiden dat 3D geen probleem is, maar voor mij is het de bepalende factor of de PC goed omgaat met 3D 24fps.
Ik heb zelf geen 3D-televisie. Behoor helaas tot de 20% die last krijgen van 3D-migraine. Daarbij voegt de 3D-functie te weinig nieuws toe om de veel hogere prijs in hardware (in dit geval een LCD-TV-) te rechtvaardigen. Daarom kan ik je daar verder geen uitsluitsel over geven.

Hardware-technisch zou het geen probleem moeten zijn. Als je het risico niet wilt lopen zijn er 2 alternatieven.

- 1) Wachten op AMD's LLano platform (Q4 2011). Je zou een A3850 Fusion-APU kunnen pakken. Die heeft zowel een quadcore CPU alsmede een RadeonHD6000-series GPU die in ieder geval krachtig genoeg is voor 3D @24Hz.

Link : http://www.techzine.nl/reviews/1044/amd-a8-3850-llano.html

- 2) Wachten op de Prodigy mediaspeler van XTreamer. Die zou 3D-ready moeten zijn (volgens hun specs dan).

Link : http://xtreamer.net/xtreamer-prodigy-upgraded/

Persoonlijk zou ik voor de 1e optie kiezen en met een mITX bordje een eigen HTPC bouwen of wachten tot een andere vendor dit voor je doet. Houd er wel rekening mee dat het geen snelheidsmonsters zijn; de Fusion-APU's zijn specifiek ontworpen op zuinig verbruik. Voor alledaags desktopgebruik (surfen/mailen/chatten/HD-video/HD-Audio) zijn ze ideaal. Je kunt er dus een hele leuke mediaspeler mee bouwen die veel meer flexibiliteit biedt dan een standalone-mediaspeler en dus in verhouding veel meer waar voor je geld biedt.

Ik kan met mijn AD02 alle dingen doen die ik wil. Bovendien zijn er best wel wat games op te spelen, mits je het niet overdrijft. Wel gaat er binnenkort een nieuwe SSD in (een Crucial M4-) omdat de oude SSD die er nu in zit op het punt staat z'n laatste adem uit te blazen. Met een SSD en 8 GB DDR3 RAM (@1066) is het een heel vlot beestje.
Je hoort er eigenlijk zo goed als niks van. De ventilator van m'n laptop maakt meer geluid (die hoor je al amper-).

Ik had eerst een AC Ryan Playon!HD2 wiens ventilator minstens 3x zo veel geluid produceerde als die van de ZBox AD02.
Mooie duidelijke review!
Hoe is het geluid niveau van de fan?
De fan maakt erg weinig geluid. De Playon!HD2 maakte zeker 5x zo veel herrie. Je kunt in de BIOS de fanspeed op automatisch zetten of dit handmatig op een vast toerental instellen. De externe harde schijven die er naast staan produceren meer geluid dan de ZBox.

Je moet overigens niet gek opkijken van APU-temperaturen (CPU en GPU zitten op 1 chip-) van rond de 70C. Dit is normaal. Een beetje videokaart zit al makkelijk rond de +80C, dus geen zorgen.

[Reactie gewijzigd door Titan_Fox op 22 juli 2011 14:01]

Ondersteund dit apparaat ook 3D films? Of is dat alleen afhankelijk van de mediaplayer die je gebruikt? Staat niet echt duidelijk of dit apparaat HDMI 1.3 of 1.4 is.
Ik heb even wat onderzoek gedaan. 3D over HDMI wordt ondersteund vanaf HDMI v1.3a (1.3a / 1.3b / 1.3b1 / 1.3c / 1.4 / 1.4a).

Bron : http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI#Version_comparison

In feite zou de HD6310 geen probleem moeten hebben met 3D over HDMI, omdat deze chipset HDMI 1.3a compliant is. Ik kon bij AMD niet direct technical specs vinden over de HD6310, maar ik heb wel verschillende websites van mainboard-fabrikanten gevonden die allen bevestigen dat de RadeonHD6310 HDMI 1.3a heeft.

Bron : http://www.advansus.com.tw/products/250/AA55E-IF
Bron : http://techiser.com/compu...lest-computer-135426.html

Ik kan echter geen garantie geven of dit klopt. Ik zal vanavond eens kijken of er wat in de handleiding staat. Mocht het anders zijn zal ik deze reactie wijzigen.
Hoi, welke afstandsbediening gebruik je eigenlijk? Wel handig om te weten!
Hoi Tinoz,

ik gebruik een Windows MCE 2005 remote + receiver die ik nog had liggen. Is aangesloten via USB. Je kunt ook een universele USB IR receiver aanschaffen en deze bedienen met een eenvoudige Logitech Harmony remote.
Als je een Android-telefoon hebt kun je die ook gebruiken als AB (staat een XBMC-remote in de Android-market). Dan werk je met Wifi, dus heb je geen line of sight nodig. Ook ideaal als je je mediacenter met de meegeleverde beugel achter je tv hebt opgehangen ;)

Ik heb de AD02 ook staan, met een OCZ Vertex 3 en 8GB DDR3 geheugen erin. Ik wilde er Linux met XBMC opzetten, maar helaas wordt dit platform nog erg slecht ondersteund in Linux. In dat geval ben je echt beter af met een ION2, hoewel we niet opgeven ;) 1080p draait nog net niet soepel genoeg, zodat pannende scenes schokken, erg irritant.
Linux en RadeonHD zijn nog steeds slechte kameraden. Dan ben je met een nVidia GPU beter uit.

Onder Windows 7 draait dit systeem heerlijk. Ik kan alles probleemloos afspelen zonder haperingen. Mijn oude Core V2 van OCZ moet volgende maand wel vervangen worden voor een Vertex 3. Mijn oude SSD begint tekenen van ouderdom te vertonen en zonder TRIM vertrouw ik mijn data daar liever niet aan toe.
Ik had hetzelfde idee, beetje Linux uitproberen. Ik wilde echter de resolutie op 2560x1440 zetten (volgens de handleiding moet 2560x1600 mogelijk zijn) maar krijg dat niet voor elkaar? Via HDMI is max. 1080p mogelijk en DVI is 'slechts' DVI-I en niet DVI-D dus misschien de DVI-I naar VGA maar eens proberen.
Je zou het kunnen proberen maar bij VGA is de maximale resolutie volgens mij 1366x768. Nu weet ik wel dat het uit een DVI-uitgang komt maar ik weet niet of die converter nog wat aan het signaal veranderd. Kwestie van uitproberen.
Als je een Android-telefoon hebt kun je die ook gebruiken als AB
Heb een leuke hiervoor gevonden minder dan Ą 4,00 zowel voor WM als Andriod. En Android zelfs met stembesturing (via WiFi of Bleutooth).
Ondersteuning voor o.a. AIMP2, Boxee, BS Player, CyberLink PowerDVD10, Foobar2000, KMPlayer, Media Portal, Media Player Classic, MonkeyMedia, SubEdit Player, VLC Media Player, Winamp, Windows Media Center (Win7), Windows Media Player, XBMC, Zoom Player
Maar ook zelf applicaties toevoegen behoort tot de mogelijkheden.
http://gbmsoftware.com/in...t&view=frontpage&Itemid=6
Kan je met deze machine ook voldoende mulitasken met Windows 7?

Dwz, downloaden + video kijken?

Ik zit nu te wachten op de E450 versie of heel misschien de Core I3


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn



Nintendo Switch Google Pixel XL 2 LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*