Philips 246EL2SBH Zwart Review

WinXis
11 juli 2011, laatste update op 11 juli 2011, 178 views

Philips 246EL2SBH Zwart

Ik heb dit beeldscherm 3 weken geleden gekocht en ben er helemaal weg van. Het is een kraakhelder beeld en alle kleuren zijn heel mooi weergegeven. Het design is uitermate modern, de knoppen zijn warmtegevoelig.
Er zitten echter wel 2 nadelen aan dit prachtding. Nadeel 1: hij heeft geen DVI aansluiting. Het is niet zo erg maar het zou hem wel wat meer compleet maken. Nadeel 2: Als je een diep zwarte kleur hebt dan kan het ooit zijn dat je na 10 minuten lijntjes gaat zien, maar dit komt heel weinig voor.
Het is voor deze prijs een zeer aantrekkelijk beeldscherm en meer kan ik er ook niet over zeggen

Pluspunten

• Heel helder beeld
  • Kleuren zijn goed weer gegeven.
  • Mooi strak ontwerp.
  • Mooi beeldscherm voor een mooi prijsje

Minpunten

• Geen DVI aansluiting
  • Na 10 minuten/ kwartiertje zie je op een zwart scherm allemaal lijntjes, maar dit komt weinig voor

Heb jij ook een Philips 246EL2SBH Zwart?