De perfecte toetsenbord is natuurlijk een hartstikke persoonlijke aangelegenheid. Ondanks dat ik veel goeie verhalen over dit apparaat heb gelezen, was dit in iedergeval niet één van die perfecte toetsenborden voor mij.
-- Algemeen
Per saldo vind ik het toetsenbord persoonlijk niet zo fijn. Ik heb hem 5 dagen achter elkaar geprobeerd en ik besef me dat dit even wennen is met de tweedeling in de toetsen, maar toch zijn er een aantal punten dat ie voor mij een "net niet" geval is.
Voor de 50 Euro die ik ervoor betaald had, vond ik het de ervaring met dit toetsenbord niet helemaal waard. Hierin ben ik, in tegenstelling tot vele anderen online, wat sceptischer over dit toetsenbord.
-- Plaatsing en formaat
Hij is mooi, erg mooi vormgegeven vind ik zelf. Alleen hij is ook erg bonkig groot en breed. Ik was echt even aan het vissen hoe ik hem nou neer moet zetten ten opzichte van mijn beeldscherm: als ik het hele ding exact centraal zou leggen tegenover mijn scherm, dan zitten mijn handen beiden relatief naar links geplaatst. Nou is dit natuurlijk makkelijk op te lossen door het toetsenbord naar rechts te schuiven en dan zitten mn handen precies centraal met mn beeldscherm en zit ik er recht achter. Tot daar gaat het prima.
Maar......