Heb dit setje nu ruim een jaar in bezit en destijds gekocht voor €80,-
Bij het pakket zaten 5 speakers en 1 subwoofer.
De voor en achterspeakers kunnen op twee manieren geplaatst worden, staand en aan de muur. (Je kan de onderkant draaien, zodat je hem op kan hangen of staand neerzetten).
Helaas zijn de kabels wel erg kort, ik heb voor alle speakers verlengkabels moeten kopen, inclusief de kabels van de pc naar het systeem.
De geluidskwaliteit van de speakers vind ik goed, zeker omdat het een vrij goedkoop setje was.
Het volumeknopje zit op de speaker rechts-voor, en zit er een volumeknop op de subwoofer om het bass- vermogen mee te regelen.
Ook is er een aansluiting voor een koptelefoon aanwezig op de speaker rechtsvoor, wat ik dus zelf redelijk handig vind, omdat ik nog al eens de koptelefoon opzet bij sommige games.
De center speaker heeft 4 rubberen voetjes zodat hij niet wegglijdt van de monitor.
Ook is hij met de bijgeleverde adapter aan te sluiten op diverse Gameconsoles en MP3 spelers. (Ikzelf heb hem zonder problemen ook op de playstation/ Wii aangesloten).
Wel heb ik er soms last van (Voornamelijk 's nachts, als het volume helemaal uitstaat) dat ik ineens vreemde radioontvangt krijg vanuit de speakers. Dit is gelukkig...