Nintendo Wii Sports Pack Review

4 maart 2007, laatste update op 4 maart 2007, 835 views Rapporteer

Op dit apparaat heb ik zolang moeten wachten, dat ik hem vandaag maar heb gekocht in Duitsland (mediamarkt). De prijs was 249 Euro. Standaard zeg maar. Vandaag de console aangesloten. Ik was verrast. De WLAN connectie (WPA2) via mijn experiabox verliep vlekkeloos. Ook zijn die controllers uniek te noemen. Het enige nadeel van het apparaat is de composiet aansluiting richting mijn mediacenter. Dit had ik liever via S-Video of HDMI gezien. Toch is de kwaliteit van het beeld (en het geluid) goed te noemen. Een prima machine voor veel gameplezier.

Pluspunten

• Bediening, Prijs, multiplayer opties.

Minpunten

• Audio en Video aansluitingen

Heb jij ook een Nintendo Wii Sports Pack?

DaMarcus Admin Harde Waren / Consumentenelektronca 4 maart 2007 19:25
Is dit niet aan de korte kant voor een review?

Bij een review over een spelconsole verwacht ik:
  • De features
  • Hoe liggen de controllers in de hand?
  • Zijn de beschikbare spellen wel / niet ruk?
  • De beeldkwaliteit
Natuurlijk ben je niet verplicht aan bovenstaande lijst te houden. Maar het kan je op weg helpen met de review ;)
6 regels WAUW!!!!!

beetje kort vind je niet.