LG 32LE5300 Zwart Review

16 juni 2011, laatste update op 16 juni 2011, 97 views Rapporteer

Omdat ik mijn kamer heringedeeld heb, had ik ook ineens plaats voor een grotere tv. Na lang zoeken ben ik op deze LG uitgekomen. Mede doordat deze tv goede reviews had op kieskeurig.nl.
Ik ben tot nu toe zeer tevreden over deze tv. Ik heb hem nu een maand in bezit en het beeld op analoog vind ik best goed. Vloeiende overgangen, warm beeld en een goede kleurverzadiging. Deze tv is door Ziggo CI gecertificeerd. Dit wil zeggen dat je zonder tussenkomst van een speciale digitale tv ontvanger, rechtstreeks digitale TV kan kijken. Ook hier is het beeld helder en vloeiend. Hieronder staan nog een aantal plus- en minpunten:
Pluspunten:
- mooie vormgeving
- makkelijke bediening
- mogelijkheid om films af te spelen via usb
minpunten:
- het...

Pluspunten:
- mooie vormgeving
- makkelijke bediening
- mogelijkheid om films af te spelen via usb

minpunten:
- het geluid uit de 2 x10 watt speakers is matig, maarja ik sluit er toch speakers op aan dus dit is voor mij niet echt een belangrijk punt.

Heb jij ook een LG 32LE5300 Zwart?