Epson Stylus SX115 Review
15 juni 2011, laatste update op 15 juni 2011, 32 views
Rapporteer
Ik heb GEEN uitgebreide ervaring met printers, dus heb GEEN idee hoe ik goeie specs door kan geven.
Hoedanook; Mijn exemplaar van de SX115 print en scant.
Ik heb'm aangeschaft omdat de inkt (paar tientjes voor een volle set patronen + mogelijkheid om elk patroon los te vervangen!) en de printer (50 euro ongeveer) zelf absoluut NIET duur zijn!
1. Het scannen is prima, hiervan verwacht ik niet meer.
2. Het printen is een ellende. Ik mis bij 9 van de 10 geprinte documenten regels (waar met zwart afgedrukt zou moeten worden).
Ik heb tips gekregen van de Epson helpdesk, binnen acceptabele tijd overigens:
Hoe ziet de spuitkanaaltje controle van het apparaat eruit?
Ontbreken daar ook een aantal strepen in het patroon?
U zal de reiniging...
2 van 5 sterren (Slecht)
Hoedanook; Mijn exemplaar van de SX115 print en scant.
1. Het scannen is prima, hiervan verwacht ik niet meer.
Ik heb tips gekregen van de Epson helpdesk, binnen acceptabele tijd overigens:
Hoe ziet de spuitkanaaltje controle van het apparaat eruit?
Ontbreken daar ook een aantal strepen in het patroon?
U zal de reiniging ongeveer 3 keer moeten uitvoeren, en daarna even de printer voor een uurtje of 6 laten staan zodat de ink zacht wordt. Indien u verbetering ziet maar het is nog niet helemaal goed kunt u nog 3 keer reinigen.
Indien dit geen effect zal er een daadwerkelijke verstopping in de printer zitten dan er een reparatie nodig is aan het toestel. Wij kunnen deze eventueel laten ophalen binnen de garantie.
Persoonlijk wil ik een printer die na aanschaf (minimaal een jaar!) doet waar ik hem voor aangeschaft heb, zonder problemen. Mijn exemplaar kan uiteraard een miskleuntje zijn!
Final: Koop hem niet. Investeer eenmalig het dubbele in een iets betere printer. Over het merk heb ik geen klachten. Ik vrees dat het puur dit type is.