Deze voeding is ter vervanging van mijn Cooler Master Silent Pro M-700 (Brons +80).
Kreeg regelmatig een iKernel foutmelding in mijn eventlog van Win7 (nee is niet mijn moederbord aansluiting
* Edit
Sinds mijn nieuwe voeding zijn mijn iKernel problemen opgelost, voor nader bericht, zie mijn reactie
Vandaar dat ik dus verder ging zoeken en dit keer toch maar iets meer watt heb gekozen.
Na wat gezocht te hebben, kwam ik deze voeding tegen in Aanbodgeboden advertenties.
Ik gelijk naar wat reviews op internet gezocht, en werd door vele aanbevolen en stond hoog in de cijfers.
(p.s dit is mijn 3de review die ik probeer te verbeteren vergeleken met de vorige, als er vragen of opmerkingen zijn, kun je mij beter een DM sturen, alvast bedankt
Aankomst Pakket:
Zodra ik hem binnen kreeg, schrok ik van de Grootte van de doos, waarop redelijk groot Corsair op stondt.
Ik denk nu gaan we het krijgen, en opende netjes de doos.
Wat mij gelijk op viel is dat de voeding netjes en stevig zat verpakt. Vanonder naar boven was bubbeltjes papier (redelijk dik) en daarboven op natuurlijk de Bonnen van de betreffende voeding.
De voedingdoos:
Aan de buiten kon je gelijk zien dat het toch een redelijke grote doos was, en dat het Zilver +80 voeding was
Eenmaals de doos open gemaakt te hebben en de voeding eruit haalde, zag ik hoe erg netjes deze voeding zat verpakt (in een mooie hoesje) met daarbij een (fiets) kuipje waar alle modulaire stekkers inzaten en de schroefjes niet te vergeten
( zie foto onderin )
Inbouwen:
Het inbouwen van deze voeding ging makkelijk, en zat stevig vast. Had genoeg ruimte om alle modulare stekkers op zijn plaats te klikken, en als vervolgens naar betreffende hardware te pluggen.
Als je een MID/High tower hebt, heb je genoeg ruimte om alle kabels netjes weg te werken zonder teveel moeite. Ook heeft deze voeding meer dan genoeg aansluit mogelijkheden voor een gemiddelde gamer.
De power, sound, warmte
Ik heb hieronder in 3 foto's bijgezet, met daarin de Power die hij gebruikt in % bij verschillende Loads.
(zoals idle, mid, Full Load)
Hier in kun je zien hoeveel stroom hij werkelijk gebruikt bij de LOAD die je PC uitvoerd op dat moment, en wat het effencentie is van de Voeding.
Qua geluid merk ik er weinig hiervan. Maar dat was bij de vorige Voeding ook.
Aangezien mijn kast 4x 12 cm fans heeft, 1 20cm, en een HD6950 die redelijk veel geluid (KAN) maken, merk ik dus niks van de geluid.
maar toch voor de mensen die het interessant vinden, heb ik gewoon een plaatje ingevoegd, waar je de dBA kunt vinden. Ik heb het zelf niet getest, want voor mij maakt dit weinig uit.
Conclusie:
Tot zover ben ik er tevreden met deze voeding. Vanaf het moment dat ik het binnen kreeg was mijn lach al er groot, en hij is alleen maar groter geworden na mate ik verder ging.
Voor mij is dit de enige voeding, die zo netjes werdt geleverd, met betreffende accessories.
(ik zal waarschijnlijk maandag meer foto's maken en dit toevoegen bij detreffende groepen)