Heb deze set bij mycom gehaald en deze meteen in mijn asus p8p67 moederbord gedaan.
Zoals verwacht paste deze niet onder mijn noctua nh-d14.
Heb de voorste van een centimeter opzij moeten hangen.Slechts 1 graden warmer met load dus aanvaardbaar

.Dacht er nog over de cooler verticaal te installeren maar dan zou deze juist nog 1 cm breder worden.
Het rode lampje naast de MEMOK knop bleef branden en kreeg geen post.
MEMOK knopje ingedrukt om compatibiliteit te testen en failsafe-standaardinstellingen te testen: geen succes.
Na een cmos reset met jumper op mobo geen succes.
Daarna de batterij eruit gehaald en de jumpers nog een keer en toen kreeg ik wel een post en melding dat ik de setup moest doorlopen.
Alles op auto gelaten en windows ingegaan.werkt prima alleen nu heb ik het probleem dat mijn snelkoppelingen erg langzaam laden

Windows prestatie index geeft 7.8(zelfde als mijn oude xms 3 geheugen dus niks speciaals..
later op xmp profiel gezet en geeft dan 1600 mhz aan en 9-9-9-24 en 2T(jammerlijk daar mijn xms 3 wel op 1T werkte automatisch.
overklokken boven de 1700 mhz gaat niet helaas met sandy bridge borden schijnbaar(ook al had ik dit gelezen hier en daar op internet heb k zelf geklooid).
op 1184 mhz kan je nog wel 8-8-8-24 stabiel eruit halen en op 1036 mhz CL7.
Beetje een tegenvaller dus.(Verwachte een beetje teveel denk ik ook voor die 80 euro

Twijfelde tussen de gskill 2133 ripjaws en deze set,de prijs was de helft en werd aangeraden hier in een test maar wil je echt Snelheidswinst zal je toch echt voor een 2133 kit met strakkere timings moeten gaan.
Overigens voor het geld is het een prima setje>Verwacht geen wereld van verschil met standaard CL9 geheugenkits,daarvoor moet je echt bij de 2133 of CL7 kits zijn en ook dubbel zoveel voor betalen.
De prijs/prestatie verhouding is wat je verwacht