D-Link DIR-855 Review

Duumke
20 mei 2011, laatste update op 20 mei 2011, 39 views

D-Link DIR-855

Ik heb deze router al een redelijke tijd in gebruik thuis.
Het is een prima router en bied de mogelijkheden die je thuis nodig kunt hebben.
Echter is het wel zo dat deze router niet future-proof is !!!
D-Link support heeft mij na een groot aantal keren een support case heropenen mede gedeeld dat er geen support zal komen voor IPv6.
Ik ga er vanuit dat D-Link liever heeft dat je een nieuwe router koopt, dan dat ze support leveren op een router die mij toch ruim 150 euro heeft gekost nog niet al te lang geleden (eind 2009).
Voor een router die zoveel geld moet kosten zou je toch verwachten dat er wel een firmware beschikbaar gesteld gaat worden die IPv6 ondersteund aangezien dat toch wel toekomst is.
Een aantal keren is vanuit D-Link de...

2 van 5 sterren (Slecht)
Ik heb deze router al een redelijke tijd in gebruik thuis.

Echter is het wel zo dat deze router niet future-proof is !!!

Een aantal keren is vanuit D-Link de case zelfs gewoon gesloten zonder mededeling te doen waarom die gesloten is.

Als je op zoek bent naar een goede router met goede support, koop dan geen D-Link.

Heb jij ook een D-Link DIR-855?