Ok ik wou een dual core en mijn oog viel natuurlijk op een intel wat iederen nu doet . maar ik ging dus even verder kijken en ik zag dat de socked 775 redelijk duren moederborden had. Dus ik ging een kijkje nemen bij Am2 moederboorden en dat scheelde een heel stuk . Ik had natuurlijk ook de intel kunnen nemen maar waarom zou ik overstappen heb het altijd prima naar me zin gehad met me amd's .
Ok instaleren geen probleem en ik had nog een goede cooler voor amd 64 over namelijk de Arctic Freezer pro ! ook een aanrader . Ok alles geinstaleerd en ik had nog geen benchmarks gezien van dat ding ook niet op internet etc maar ik was eigenlijk wel te spreken je desktop is stukken sneller ( had hiervoor een single core ) . En wat dacht je van de unreal 3 enige nou ik met een 7900 gt dat kon niet meer stuk geen schokje meer gezien . Ik vond de prijs wel wat aan de duren kant het komt omdat ik stiekem wel een beetje fan ben van amd en het moederboord kostte zo veel minder . Maar achter af geen spijt gehad en heb nu een future ready moederbord
[Reactie gewijzigd door Anoniem: 238079 op 25 juli 2024 17:57]