Samsung Galaxy Tab 10.1v Zwart Review
7 mei 2011, laatste update op 7 mei 2011, 514 views
Rapporteer
Gisteren opgehaald bij belcompany, ze lieten me netjes uitproberen of een t-mobile simmetje Wilde werken omdat hij een soort exclusief door voddenfoon geleverd word. En het werkt, simlock vrij dus.
Direct audiogalaxy geinstalleerd via de prima werkende market. En werken als een speer.
Het enige jammere, maar waarschijnlijk stel ik te veel eisen, lopen 24bits audio bestanden niet
Ook een aantal android 2 apps lopen niet lekker.
Foto's zien er mooi uit, OK de met her toestel gemaakte. Filmen gaat OK perfect in full HD.
Hoop op een shitload mooie honeycomb apps.
Minpunten
- Kort USB kabeltje, slechte headset, geen memory interface zoals USB of SD poortje.
Ook een aantal android 2 apps lopen niet lekker.
Hoop op een shitload mooie honeycomb apps.