" Game Guru
Echte gamers weten het: een mouse pad die je totale controle en vrijheid geeft is zo mogelijk belangrijker dan de muis zelf. De Game Guru is die mouse pad. Met een extra groot, superglad oppervlak en een door gamers getest ontwerp geeft deze mouse pad je alles om je tegenstanders in zielige huilbuien te laten afdruipen. Laat je instincten los en kijk niet om. Laat de Guru in je vrij. "
Afgelopen week heb ik 3 Madmouse Game guru besteld, bij Bol.com.
Bol.com had dit stevig en goed ingepakt. Dit kan ik niet zeggen van Madmouse Game Guru. Alle 3 de Madmouse Game Guru, zaten weliswaar in een originele verpakking. Maar de verpakking was vrij dun, waardoor het weinig bescherming bood.
"Mad Mouse stond op en vervaardigde oogstrelende mouse pads van krasvrij, superglad en superreflecterend materiaal."
Kras vrij is niet waar. Na paar keer testen zag ik al gebruik sporen. Hij is wel gladder dan normale muismatjes, maar hij is niet superglad.
Verder werkt de Madmouse Game Guru. Totaal niet. Ik heb met twee optische muis getest, eentje van HP en de ander van Logitech. Probleem is, als ik met mijn muis een rondje draai, in het midden dan vlieg mijn muis opeens weg. Dus control, ik dacht het niet.
De oppervlakte...