Sweex 7.1 External USB Sound Card Review
Nadat mijn ingebouwde soundcard zich de geest gaf, heb ik deze maar aangeschaft. Op de foto ziet die er best groot uit. Ik schrok wel toen ik hem uit de doos haalde. Maar de kwaliteit van soundcard is in één woord PERFECT. Ik gebruik hem nu in me DJ gebeuren, ik kan in 5 stereo kanalen uitzenden. Dit is zéér handig, werkt ideaál. Ik heb er nu +- 7m USB kabel aan liggen en werkt perfect. Ik ga binnenkort de optical in/out ook gebruiken tussen me homecinema en TV. Ik heb met deze soundkaart al een aantal optredens gedraaid en blijft gewoon z'n werk doen, de kwaliteit is ook perfect. Hij is zeer betrouwbaaar en stevig. Standaard heb je 2 jaar garantie en als je registreerd heb je 12 JAAR GARANTIE!!!. Ik ben bang dat ik hem dan allang niet meer...
Pluspunten
Klein, USB, Stevig, Betrouwbaar, 5 stereo kanalen(10 mono), 12 jaar garantie.
Minpunten
Geen.
Maar de kwaliteit van soundcard is in één woord PERFECT.
Ik gebruik hem nu in me DJ gebeuren, ik kan in 5 stereo kanalen uitzenden.
Dit is zéér handig, werkt ideaál.
Ik heb er nu +- 7m USB kabel aan liggen en werkt perfect.
Ik ga binnenkort de optical in/out ook gebruiken tussen me homecinema en TV.
de kwaliteit is ook perfect.
Hij is zeer betrouwbaaar en stevig.
Ik ben bang dat ik hem dan allang niet meer heb
Hij gaat binnenkort ook mee naar me nieuwe computer!
Het is een aanrader!
Heb jij ook een Sweex 7.1 External USB Sound Card?
Kun je de aansluiting voor de koptelefoon ook gebruiken en blijven de outputs dan actief, of worden alle outputs ge-mute bij het inprikken?
Ik wil de koptelefoon dus als monitor kanaal gebruiken.
[Reactie gewijzigd door javka op 25 juli 2024 07:50]
Deze feature vind ik persoonlijk jammer..
edit: Dank voor melding. Deze faal gauw weggehaald
[Reactie gewijzigd door Verwijderd op 25 juli 2024 07:50]
En dan naar 3 verschillende versterkers.
De 3 verschillende kanalen moete nwel constant het zelfde geluid afspelen in dezelfde volgorde.
Kan dat met deze kaart ?
Welke software heb ik daarvoor nodig ??

:strip_icc():strip_exif()/u/74283/c2_eit_2.jpg?f=community)
:strip_icc():strip_exif()/u/100449/borgstcube.jpg?f=community)