LG M227WD Zwart Review
11 april 2011, laatste update op 18 oktober 2011, 53 views
Rapporteer
Ik wil twee kleinen punten aan mijn review toevoegen, op de tv zit helaas geen uitgang voor geluid. Dit mis ik omdat tijdens een film bijvoorbeeld er geen voldoende kwaliteit geluid uit de tv komt. Geen punt natuurlijk door de ietwat goedkope prijs, maar dan zou ik op zijn minst verwachten dat ik mijn boxen kan aansluiten hierop.
Tweede punt is, dat als ik sommige zenders kijk dat er aan de rechterkant witte strepen komen, ik denk zelf dat dit aan de ontvangstkwaliteit ligt, maar wil het toch even toevoegen.