SwitchBot Meter Pro (CO2-monitor) Review
Leuk hoor, die gesponsorde reviews. Uiteraard vinden die gebruikers het product fantastisch. Maar als je je ziel niet hebt verkocht en onafhankelijk bent in een review, dan kom je toch niet onder één belangrijk ding uit: de meters zijn super onnauwkeurig in de co2 meting en, laten we eerlijk zijn, dat is nou net waar je zo'n ding voor koopt....
Ik heb er 2 en als ze 20 cm naast elkaar staan meten ze waarden die onderling zo 15% verschillen. Leuk voor het schatten van een orde grootte dus, maar verder compleet onbruikbaar.
Pluspunten
Handig apparaatje Duidelijke interface
Minpunten
Onnauwkeurig
Leveringsomvang is verder op zich in orde en er zitten al batterijen in. Maar alles houdt op met relevant te zijn als de meter niet in staat is om fatsoenlijk te meten.
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een SwitchBot Meter Pro (CO2-monitor)?
:strip_icc():strip_exif()/u/213940/crop69c3bcf575095_cropped.jpg?f=community)